Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Március 26. 09:26, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Fegyverrel hadonászott egy esztergomi boltban

Fegyverrel hadonászott egy esztergomi boltban

Gázriasztó fegyverével hadonászott egy esztergomi üzletben Á. András 38 éves esztergomi férfi hétfőn, mert az eladó nem akarta kicserélni az egy hónapja vásárolt számítógép alkatrészt.

A termék nem felelt meg az elvárásaiknak, ezzel indokolta a vevő a cserét, az eladó viszont ezt kevés érvnek tartotta ahhoz, hogy újat adjon helyette, vagy visszafizesse a vételárat. Szó szót követett, majd a férfi a zsebéből előrántott egy fegyvert és hadonászni kezdett vele. Az eladó, bár a gyanúsított viselkedése félelmet és megbotránkozást keltett benne, nem esett pánikba és hívta a rendőrséget. Ennek hallatán a feldühödött vevő, a vele érkező hölgy társaságában távozott.

Pár perccel később mindketten megjelentek az Esztergomi Rendőrkapitányságon, ahol előadták a maguk verzióját. A rendőrök meghallgatták őket, majd a férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított az Esztergomi Rendőrkapitányság. A nála lévő gázriasztó fegyverét lefoglalták a fegyvertartás és viselés szabályainak megszegése miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT