Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2014. Augusztus 13. 10:53, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Fegyverrel üldözte el az áramszolgáltató munkatársait egy férfi Esztergomban

Fegyverrel üldözte el az áramszolgáltató munkatársait egy férfi Esztergomban

Gázriasztó fegyverrel üldözte el az áramszolgáltató munkatársait egy férfi Esztergomban a minap. A 60 éves gyanúsított ráadásul az áramot is lopta.

Illegálisan vételezte az áramot, ezt akarták ellenőrizni és bizonyítani az áramszolgáltató munkatársai a 60 éves M. Tibornál Esztergomban. A férfi, amikor meglátta az áramellátó dolgozóit, magához vette gázriasztó fegyverét, és megfenyegette őket. A gyanúsított ezután visszament otthonába, onnan állították elő a járőrök. A férfit a rendőrök kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki az Esztergomi Rendőrkapitányságon. M. Tibor az ellene folyó büntetőeljárás során szabadlábon védekezhet.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2022. Szeptember 28. 08:36, szerda | Helyi

A Grand Hotel Esztergom csapatába Recepcióst keresünk!

A szálloda – a Continental Group üzemeltetésében – a város központjában épült, a Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten.

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco