Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2022. Május 09. 19:24, hétfő | Helyi
Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu/Bajna Kő/Régió Tv Esztergom

Felborult egy autó Nagysáp és Tokod között

Felborult egy autó Nagysáp és Tokod között

Lehajtott az úttestről, majd fejtetőn az út menti árokban állt meg egy személygépjármű május 8-án, vasárnap, a kora reggeli órákban a Nagysáp és Tokod közti útszakaszon.

A balesetet követően a járműben utazók önerőből elhagyták a felborult járművet. A helyszínre riasztott bajnai hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd a rendőrségi helyszínelést követően kerekeire állították azt.

Az egység az útburkolatot megtisztította, ezzel a forgalmi akadályt megszüntette. A baleset helyszínére érkező mentőszolgálat munkatársai a jármű két utasát a helyszínen ellátták.

Címkék: autó, baleset

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.