Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Augusztus 02. 08:58, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Feldobták a fogyasztók az esztergomi dílert – jöhet a vád - FOTÓK

Feldobták a fogyasztók az esztergomi dílert – jöhet a vád - FOTÓK

Vádemelés előtt áll az az esztergomi díler, amelyet társával együtt még tavaly fogott el a rendőrség, miután a fogyasztók feldobták őket. A héten zárult le a nyomozás és kezdődhet a tárgyalás.

2012. november 15-én hét személyt állítottak elő az esztergomi rendőrök kábítószer fogyasztás gyanúja miatt az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A kábítószer gyorsteszt mindannyiuk esetében pozitív eredményt mutatott. A fogyasztók gyanúsítotti kihallgatásukon elmondták, hogy a drogot a 27 éves esztergomi H. Attilától vásárolták. A rendőrök kábítószer terjesztés gyanúja miatt elfogták a fogyasztók által megnevezett férfit, akinek a lakásán tartott házkutatás során nagy mennyiségű kábítószert találtak. Őrizetbe vételét követően a rendőrség kezdeményezésére a férfit a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Vádemelés előtt az esztergomi drogdíler

Az esztergomi terjesztőn keresztül a rendőrök eljutottak a 23 éves budapesti B. Gergőhöz is, akitől az esztergomi díler a gyanú szerint a drogot beszerezte. Nála 2012. november 20-án tartottak házkutatást az esztergomi nyomozók, melynek során kábítószert és annak terjesztésére, értékesítésére alkalmas eszközöket találtak. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását.

Vádemelés előtt az esztergomi drogdíler

H. Attila és B. Gergő ellen – előzetes letartóztatásuk mellett – az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást, melyet a szerdai lezárását követően vádemelési javaslattal továbbított az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.