Városlista
2023. szeptember 23, szombat - Tekla

Hírek

2015. Május 06. 11:13, szerda | Helyi
Forrás: Önkormányzati sajtóközlemény

Feljelentés koporsólopás ügyben - Közlemény

Feljelentés koporsólopás ügyben - Közlemény

Feljelentés és cég átvizsgálás az esztergomi koporsólopás ügyben.

Az önkormányzat, és személyesen én is minden törvény által biztosított lehetőséget megtesz annak érdekében, hogy mindenre fény derüljön. Többek között ezért zajlik a cégek - köztük a Kegyeleti Kft. - átvilágítása. Mint a legutóbbi, rendes testületi ülés előtt arról beszámoltam a képviselő-testületnek és a sajtó jelen lévő képviselőinek is: az ügyben feljelentést tettem Esztergom Város polgármestereként a rendőrségen is annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság. Az önkormányzatnak, mint az érintett cég közvetett tulajdonosának a feladata, hogy mindent megtegyen a történtek részletes kivizsgálása érdekében és azt nyilvánosságra hozza, párhuzamosan az - érthető és jogos - civil megmozdulásokkal, amelyek a saját eszközeikkel tudják segíteni az ügy végleges, tisztességes lezárását.

Esztergom, 2015. május 6.

Romanek Etelka

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.