Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2015. Május 06. 11:13, szerda | Helyi
Forrás: Önkormányzati sajtóközlemény

Feljelentés koporsólopás ügyben - Közlemény

Feljelentés koporsólopás ügyben - Közlemény

Feljelentés és cég átvizsgálás az esztergomi koporsólopás ügyben.

Az önkormányzat, és személyesen én is minden törvény által biztosított lehetőséget megtesz annak érdekében, hogy mindenre fény derüljön. Többek között ezért zajlik a cégek - köztük a Kegyeleti Kft. - átvilágítása. Mint a legutóbbi, rendes testületi ülés előtt arról beszámoltam a képviselő-testületnek és a sajtó jelen lévő képviselőinek is: az ügyben feljelentést tettem Esztergom Város polgármestereként a rendőrségen is annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság. Az önkormányzatnak, mint az érintett cég közvetett tulajdonosának a feladata, hogy mindent megtegyen a történtek részletes kivizsgálása érdekében és azt nyilvánosságra hozza, párhuzamosan az - érthető és jogos - civil megmozdulásokkal, amelyek a saját eszközeikkel tudják segíteni az ügy végleges, tisztességes lezárását.

Esztergom, 2015. május 6.

Romanek Etelka

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 29. 16:43, csütörtök | Helyi

Technológiai korszerűsítés megvalósítása a C-SPED 84 Kft.-nél

C-SPED 84 Kft. az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 120,32 millió forint feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2022. Szeptember 28. 08:36, szerda | Helyi

A Grand Hotel Esztergom csapatába Recepcióst keresünk!

A szálloda – a Continental Group üzemeltetésében – a város központjában épült, a Mária Valéria hídra felvezető Táncsics utcában, a Prímás-szigeten.

2022. Szeptember 26. 09:17, hétfő | Helyi

Már Esztergomban és környékén is házhoz szállít a Tesco