Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2015. Február 27. 07:29, péntek | Helyi
Forrás: lvp

Felrobbant egy gázpalack Tokodon – egy ember sérült

Felrobbant egy gázpalack Tokodon – egy ember sérült

Kigyulladt egy hétvégi ház Tokodon még szerdán, az épületben gázpalackok is voltak, melyek közül egy felrobbant. A házban egy ember tartózkodott, akit égési sérüléssel szállítottak a mentők kórházba.

Az esztergomi és a nyergesújfalui tűzoltók vonultak a tokodi pincesorra szerdán, ahol egy hétvégi ház gyulladt ki. Az épületben három gázpalack is volt, melyből egy felrobbant. A lángok a házról a szomszédos épületekre is átterjedtek, de a lánglovagoknak végül sikerült megfékezniük a tüzet. A balesetben egy ember sérült meg, akit a mentők égési sérüléssel szállítottak kórházba. A tűzesetet szakértők vizsgálják.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.