Városlista
2022. november 29, kedd - Taksony

Hírek

2021. Január 26. 08:06, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Féltékenységből őrült módon megrongált két kocsit - FOTÓK

Féltékenységből őrült módon megrongált két kocsit - FOTÓK

Rongálás bűntette és rongálás vétsége miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a dorogi férfival szemben, aki féltékenységből okozott kárt a volt élettársa és egy másik férfi kocsijában.

A férfi 2019. december 16-án 21 óra körül idő megjelent volt élettársa sárisápi lakóhelyén. A férfi dühös lett, mivel az udvaron idegen kocsit látott parkolni, amiből feltételezte, hogy volt élettársa új kapcsolatot létesített – közölte az ügyészség.
Kifejtve, hogy a férfi a nyitott, kitárt kertkapun keresztül odament az udvaron parkoló, élettársa autójához és a nála lévő villáskulccsal betörte a szélvédőjét, a jobb oldali tükrét, valamint a jobb oldalát megkarcolta a kocsinak. A járműben ezzel több mint 310 ezer forint rongálási kárt okozott.

Ezután az elkövető az udvaron parkoló, egy másik férfi tulajdonát képező kocsi első és hátsó szélvédőjét, az oldalsó tükröket törte be, és megkarcolta mindkét oldali ajtót, az autóbal közel 900 ezer forint rongálási kárt okozott.

Az ügyészség a benyújtott vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki, a lefoglalt villáskulcsot, mint az elkövetés eszközét kobozza el, valamint kötelezze a sértetteknek okozott kár megtérítésére – tette hozzá a vádhatóság.

Korábbi cikkek:

Halálos vonatgázolás történt Dorognál

Eltűnt esztergomi nőt keres a rendőrség! - FOTÓ

Sorban állás közben ütött ököllel

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.