Városlista
2021. december 7, kedd - Ambrus

Hírek

2021. Január 26. 08:06, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Féltékenységből őrült módon megrongált két kocsit - FOTÓK

Féltékenységből őrült módon megrongált két kocsit - FOTÓK

Rongálás bűntette és rongálás vétsége miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a dorogi férfival szemben, aki féltékenységből okozott kárt a volt élettársa és egy másik férfi kocsijában.

A férfi 2019. december 16-án 21 óra körül idő megjelent volt élettársa sárisápi lakóhelyén. A férfi dühös lett, mivel az udvaron idegen kocsit látott parkolni, amiből feltételezte, hogy volt élettársa új kapcsolatot létesített – közölte az ügyészség.
Kifejtve, hogy a férfi a nyitott, kitárt kertkapun keresztül odament az udvaron parkoló, élettársa autójához és a nála lévő villáskulccsal betörte a szélvédőjét, a jobb oldali tükrét, valamint a jobb oldalát megkarcolta a kocsinak. A járműben ezzel több mint 310 ezer forint rongálási kárt okozott.

Ezután az elkövető az udvaron parkoló, egy másik férfi tulajdonát képező kocsi első és hátsó szélvédőjét, az oldalsó tükröket törte be, és megkarcolta mindkét oldali ajtót, az autóbal közel 900 ezer forint rongálási kárt okozott.

Az ügyészség a benyújtott vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki, a lefoglalt villáskulcsot, mint az elkövetés eszközét kobozza el, valamint kötelezze a sértetteknek okozott kár megtérítésére – tette hozzá a vádhatóság.

Korábbi cikkek:

Halálos vonatgázolás történt Dorognál

Eltűnt esztergomi nőt keres a rendőrség! - FOTÓ

Sorban állás közben ütött ököllel

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 07. 08:40, kedd | Helyi

Nincs december közutas gyermekrajzpályázat nélkül

Nyolcadik alkalommal hirdeti meg „Álomút” címmel országos gyermekrajzpályázatát a Magyar Közút Nonprofit Zrt. általános iskolás gyerekeknek.

2021. December 07. 08:19, kedd | Helyi

Jövőre megkezdődhet a lepencei strand felújítása

A Dunakanyar legszebb panorámájú, közkedvelt strandfürdője 2023 végére megújulhat,nemrég ugyanis kiírták a felújítására vonatkozó közbeszerzési eljárást, melynek leadási határideje 2022. január 10.

2021. December 06. 14:46, hétfő | Helyi

Dolgozz velünk Esztergom egyik legjobb szállodájában!

A Continental Group üzemeltetésében működő Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom belvárosában, csendes, nyugodt környezetben található, a Prímás-szigeten a Kis-Duna partján.

2021. December 06. 10:01, hétfő | Helyi

Bronzérmes lett a kesztölci Erika Cukrászda mákos bejglije

A Magyar Cukrász Ipartestület idén is meghirdette a tavaly debütált Év Bejglije versenyt, ahol a kesztölci Kara Józsefné, az Erika Cukrászda hagyományos mákos bejglije harmadik helyezést ért el.