Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2019. Augusztus 17. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: Hernádi Ádám facebook oldala

Felújítják a szentléleki és a kertvárosi utat

Felújítják a szentléleki és a kertvárosi utat

A pilisszentléleki bekötőtúton már dolgoznak, de megújul az Esztergom és Esztergom-Kertváros közötti út is - mondta Hernádi Ádám, Esztergom turisztikai fejlesztéséért felelős miniszteri biztos.

Hernádi Ádám saját facebook profilján számolt be minderről:
"A napokban egyeztettem Szilvai József Attilával, a Magyar Közút Zrt. vezérigazgatójával, akivel arra a közös nevezőre jutottunk, hogy mind turisztikai szempontból, mind fejlesztéspolitikai szempontból fontosnak tartjuk a városunkba bevezető utak minőségét, hosszútávú állagmegóvását! Sikerült elérni, hogy a Magyar Közút felújítja Pilisszentlélek bevezető útját, illetve Esztergom és Esztergom-Kertváros közötti főutat. Aki a pilisszentléleki úton járt, már láthatja az előkészítési munkálatokat. A kopóréteg cseréje körülbelül 3,5 km útszakaszt érint. Részemről ezt közös sikernek könyvelem el, de csak kezdetnek tekintem. Mert nekünk Esztergom az első!" - írta a posztban Hernádi Ádám, aki a Fidesz-KDNP polgármester-kelöltjeként indul az őszi önkormányzati választásokon Esztergomban.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 13. 13:08, hétfő | Helyi

SZÜK NORBERT EMLÉKKIÁLLÍTÁS

2022. június 4-én nyílt meg Szük Nobert festőművész (1970-2021) emlékkiállítása a Kapcsolatok Házában.

2022. Június 07. 10:57, kedd | Helyi

Fokozott rendőri jelenlét Dömösön és Pilismaróton

A nyári időszakban rendőri ellenőrzésre kell számítani a térségben.

2022. Június 01. 17:35, szerda | Helyi

Öten is megsérültek a dorogi balesetben

Június elsején, szerdán délután egy menetrend szerinti autóbusz és két személygépkocsi ütközött össze Dorogon, a Hantken Miksa és a Rákóczi utca kereszteződésében.