Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Április 08. 16:16, szerda | Helyi
Forrás: (x)

Férfi ruhák: férfi felső, férfi dzseki, pizsama rövidnadrág + kutyakellékek

Férfi ruhák: férfi felső, férfi dzseki, pizsama rövidnadrág + kutyakellékek

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk!

Ezúttal a férfi ruhák vannak soron, illetve kutyáknak szóló termékeket is találunk a webshopban.

Hűvösebb időben nem árthat valamilyen melegebb darab, mint amilyen az M-től XXL méretig kapható sötétkék kapucnis felső, amely sűrű szövésű pamutanyagból készült, újrahasznosított poliészter felhasználásával, puhán bolyhozott belső oldallal. Kapucnijának bőségét megkötővel lehet szabályozni, elöl pedig nagy kenguruzseb található rajta. A test vonalát lazán követő pulcsin az ujjak végén és a derékrészen rugalmas, bordás kötésű szegély található, így a lezser és a kényelmes megjelenés ezzel a darabbal sem lehet probléma!

Ha minden darabot a Mustang kínálatából válogatnánk össze, akkor is találunk megfelelő pulcsit a hűvösebb időre: a márka ajánlata az M-től XXL méretig elérhető szürke kapucnis felső, amelyet trendi, nyomott logó díszít fehér színben. A test vonalát lazán követő, lezser fazonú felső puha, sűrű szövésű anyagból készült, az elejét díszítő logó alatt jellegzetes kenguruzsebbel. Kapucnijának bőségét fehér megkötővel szabályozhatjuk, az ujjak végén és a derékrészen pedig ennél a darabnál is kényelmes, bordás kötésű szegélyek találhatók.



Stílusos, sportosan elegáns megjelenést biztosító darab a melegebb napokra a blouson férfi dzseki, amely sötétkék színben, M-től XXL-es méretig kapható a webáruházban. A kellemesen puha, kevert pamutanyagból készült dzseki állógallérja gombokkal zárható, két oldalsó, bevágott, gombos zsebe mellett pedig egy cipzáras belső zseb is van benne. Belül puha bélése, az ujjak végén és a derékrészen pedig bordás kötésű szegélye gondoskodik a kényelmes viseletről és a tökéletes illeszkedésről.



A kényelem éjszaka is elengedhetetlen, a férfi pizsama rövidnadrág pedig épp ezt biztosítja majd: sötétkék, valamint világoskék csíkos mintával is kapható, S-től egészen XXL-es méretig, hogy mindenki tudjon magának megfelelőt választani a tiszta pamutból készült, puha single-jersey anyagú szettek közül! A biopamuttal készült összeállítás nadrágja rugalmas derékrésszel, megkötővel és bevágott zsebekkel készült, míg a felső kerek nyakkivágással, amihez a sötétkék verzió esetén mellzseb is tartozik.

A házikedvenceknek is ígértünk néhány hasznos-vidám megoldást – ilyen például a nagyméretű játékkötél, ami rágcsáláshoz és apportírozó játékokhoz is ideális lehet! A két végén csomóval ellátott, erős és extra vastag kötél nagyobb, erősebb kutyák számára lesz remek választás, hiszen méretéből adódóan kisebb kutyák nem biztos, hogy jól rá tudnak harapni. Azok viszont, akik igen, rágcsálás közben a fogínyüket is masszírozhatják vele, így a kedvenceknek nem csak a figyelmüket köti majd le ez a játék!

Száraz- és konzervtáphoz, de kirándulás esetén a vízhez is remekül használható a világoskék színű, összehajtható szilikon tál, hiszen rendkívül könnyű és használaton kívül teljesen laposra összehajtható, így bármilyen táskában könnyedén elfér! A rugalmas szilikonból készült tálhoz fedő is tartozik, így akár megtöltve is eltehetjük, nem kell aggódnunk amiatt, hogy kipotyog belőle az étel. Vízből nagyjából egy liter fér el benne, így biztos, hogy kirándulás közben sem maradnak majd szomjan a négylábúak!

A kétoldalas szőrápoló kesztyű leginkább arra alkalmas, hogy a lakásban tartott állatok bundáját karban tudjuk tartani – és ezáltal a lakás tisztaságát is hatékonyabban tarthassuk fenn! Két különböző oldala közül a rücskös kifejezetten masszírozáshoz alkalmas, de közben el is távolítja a kihullott szőrszálakat, amiket így rögtön a kukába továbbíthatunk. Ha mégis jutna belőlük a kanapéra, akkor a kesztyű másik, velúrbevonatú oldalával onnan is könnyedén eltávolíthatjuk. Annak érdekében, hogy jobb- és balkezesek is kényelmesen használhassák, a kesztyű mindkét oldalán található a hüvelykujj számára kialakított nyílás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT