Városlista
2022. november 30, szerda - András, Andor

Hírek

2017. Április 20. 05:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Fiatal esztergomi tervező szettje a Glamour-ban

Fiatal esztergomi tervező szettje a Glamour-ban

Esztergomi fiatal divattervező összeállítását mutatta be a minap a híres Glamour magazin. Buzás Zsófi, amikor csak teheti Esztergomban tervezi táskáit.

Buzás Zsófiban, a Sophie by Chance márka tervezőjében és alapítójában gyermekkora óta él az alkotás vágya, melynek hatására elvégezte a Budapesti Divatiskolát 2015-ben. Hamar kiderült, hogy a táskák tervezésében tudja kibontakoztatni kreativitását, emellett kitanulta a táskakészítés rejtelmeit is. 2015 év végén debütált első kollekciója, a Diótörő, s azóta a márka pályája töretlenül ível felfelé - olvasható a Glamour magazinban.

"Amikor csak tehetem, szülővárosomban, Esztergomban vagyok, ahol a műhelyem is van. A hét eleje általában egy finom ebéddel indul a Rizzo nevű kedvenc éttermemben, amikor is megtervezem gondolatban heti teendőimet és a táskák készítésének menetét"

Íme Zsófi szettje!

Zsófi újabb szettje!

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 28. 09:54, hétfő | Helyi

IDÉN IS MEGNYÍLIK A MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án (szombaton), 18:00 órakor nyitja meg az Eurohíd Alapítvány szokásos évi adventi kiállítását X. Művészet Esztergomért címmel a Kapcsolatok Házában, 34 művész részvételével.

2022. November 28. 09:48, hétfő | Helyi

Alapítványokat is támogat a Richter a térségben

Dorogon és környékén évek óta támogat alapítványokat a Richter Gedeon Nyrt. – erről beszélgettünk Garai Zoltánnal, a dorogi gyáregység főmérnökével.

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.