Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Február 08. 10:08, péntek | Helyi
Forrás: KEMRFK

Fiatal tokodi rablókat fogtak a rendőrök

Fiatal tokodi rablókat fogtak a rendőrök

Rablás miatt folytat eljárást a dorogi rendőrség egy 21 és egy 17 éves tokodi férfi ellen, akik csütörtök hajnalban tokodi otthonában megtámadtak egy idős férfit, majd házából élelmiszert tulajdonítottak el.

Drogdíler és rabló fogás után csütörtökön két rablót is fogtak a dorogi rendőrök.

Az idős férfi csak résnyire nyitotta ki háza ajtaját, hogy megnézze az udvarról érkező zaj forrását. Egy férfival találta szembe magát, aki néhány szó után belökte a bácsit a házba, majd súlyosan bántalmazta. Ezután kutatni kezdett a szobákban. Pénzt keresett, de csak pár ezer forintot talált, ennyivel azonban nem érte be. Összeszedte a házban tárolt élelmiszert és egyéb értéktárgyakat. Zsákmánya azonban túl nehéznek bizonyult, ezért 17 éves ismerősével nem sokkal később visszatért a helyszínre, és együtt elvitték a lopott holmit.

A nyomozók délelőtt szereztek tudomást a súlyos bűncselekményről, majd a helyszíni szemlével egyidőben forró nyomon történő üldözés során az elkövetők felkutatására indultak, mely a két férfi elfogásával ért véget. A 21 éves tokodi férfi gyanúsítotti kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett, társa kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

A két férfi ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A 21 éves férfit őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT