Városlista
2023. szeptember 25, hétfő - Eufrozina

Hírek

2013. Február 08. 10:08, péntek | Helyi
Forrás: KEMRFK

Fiatal tokodi rablókat fogtak a rendőrök

Fiatal tokodi rablókat fogtak a rendőrök

Rablás miatt folytat eljárást a dorogi rendőrség egy 21 és egy 17 éves tokodi férfi ellen, akik csütörtök hajnalban tokodi otthonában megtámadtak egy idős férfit, majd házából élelmiszert tulajdonítottak el.

Drogdíler és rabló fogás után csütörtökön két rablót is fogtak a dorogi rendőrök.

Az idős férfi csak résnyire nyitotta ki háza ajtaját, hogy megnézze az udvarról érkező zaj forrását. Egy férfival találta szembe magát, aki néhány szó után belökte a bácsit a házba, majd súlyosan bántalmazta. Ezután kutatni kezdett a szobákban. Pénzt keresett, de csak pár ezer forintot talált, ennyivel azonban nem érte be. Összeszedte a házban tárolt élelmiszert és egyéb értéktárgyakat. Zsákmánya azonban túl nehéznek bizonyult, ezért 17 éves ismerősével nem sokkal később visszatért a helyszínre, és együtt elvitték a lopott holmit.

A nyomozók délelőtt szereztek tudomást a súlyos bűncselekményről, majd a helyszíni szemlével egyidőben forró nyomon történő üldözés során az elkövetők felkutatására indultak, mely a két férfi elfogásával ért véget. A 21 éves tokodi férfi gyanúsítotti kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett, társa kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

A két férfi ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A 21 éves férfit őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.