Városlista
2024. május 28, kedd - Emil, Csanád

Hírek

2020. Január 25. 10:16, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Fiatalok égettek szemetet a Duna-parton - FOTÓK

Fiatalok égettek szemetet a Duna-parton - FOTÓK

Bejelentést követően a rendőrök is intézkedtek és felelősségre vonják a gyújtogatókat!

Érted tettem Duna elnevezéssel indított útjára egy kezdeményezést és egy Facebook csoportot Osvald Zsolt, a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetségének ügyvezető elnöke a közelmúltban. Korábbi cikkben mutattuk be a csoportot, melybe számtalan szép képet, történetet osztanak meg a helyiek.

Most azonban egy felháborító esetről is olvashatunk:

„Most történt. Felhívtak telefonon, hogy valami ég az árvízvédelmi töltés tövében. Helyszínre érve ez a látvány fogadott. Két fiatal 18 és 19 évesek jó ötletnek gondolták, hogy a kommunális hulladékot elégetik. Rendőri intézkedést kértem (a járőrök perceken belül a helyszínen volt, amit külön köszönök nekik.), hogy meg tudjuk tenni a feljelentést. Nálam az ilyen esetben zéró tolerancia van, bárkit feljelentek, aki ilyet csinál. Elég volt az ilyen trógerekből, akik miatt belefullad az ország a szemétbe” – írta pénteken a képeket is készítő Dávid Balázs gátőr.

Hozzátéve, hogy most találó az idézet: „Érted tettem Duna”!

A képre kattinva érhetőek el a fotók és a csoport!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.