Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Szeptember 19. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMKIK

Fiatalok Európája 2013 – segítség a pályakezdők álláskeresésében

Fiatalok Európája 2013 – segítség a pályakezdők álláskeresésében

Fiatalok Európája 2013 címmel rendez fórumot a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal és annak Munkaügyi Központja fiatal pályakezdők és végzős növendékek részére szeptember 27-én Tatabányán.

A Fiatalok Európája 2013 rendezvény szeptember 27-én 10 órától 14 óráig várja az érdeklődőket a Tatabányán (Vértes Agorája és a Tatabányai Múzeum). Az esemény fővédnöke Czomba Sándor, foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár, a program célja pedig, hogy a fiatal pályakezdők minél előbb munkalehetőséget találjanak, a végzős növendékek pedig minél előbb találkozzanak a munka világával, a munkáltatókkal, valamint, hogy megismerjék azok elvárásait, megtanulják az álláskeresési technikákat.

Az érdeklődők a rendezvényen információkat szerezhetnek a térség állás-és képzési lehetőségeiről, felmérhetik idegennyelv-tudásukat, segítséget kaphatnak a karriertervezésben, önéletrajzírásban. Próba állásinterjúkkal gyakorolhatnak a felvételi elbeszélgetésekre. Szimulátorok és filmvetítés segítségével ismerkedhetnek a különböző szakmákkal.

A rendezvényen a térség meghatározó munkaadóin kívül az ifjúsággal foglalkozó szervezetek széles köre is képviselteti magát. Jelen lesznek kamarák, karrierirodák, nyelviskolák.

A rendezvényprogramját ide kattintva tekintheti meg.
A részvétel ingyenes!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.