Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Május 06. 09:58, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Fődíjat nyerő család, lángoló autó, félmilliárdos fejlesztés

Fődíjat nyerő család, lángoló autó, félmilliárdos fejlesztés

Új autót nyert egy esztergomi család… Egy másiknak viszont kigyulladt és lángolt a kocsija… Félmilliárdos fejlesztés a várban… Újra nyitva az Erzsébet-mélygarázs… Ünnepelt Buzánszky Jenő… Esztergomi hírösszefoglaló!

Óriási öröm – esztergomi család nyerte a Bors autós fődíját
A Bors segítségével cserélheti le autóját az esztergomi Mihály család, miután megnyerte a lap főnyereményét, egy vadonatúj Mitsubishi Space Star-t. Az autó legjobb helyre került: hamarosan újabb taggal bővül a család.

Kigyulladt és lángolt egy autó Esztergomban a Bánomin
Kigyulladt és lángolt egy autó Esztergomban a Bánomi lakótelepen múlt kedden. Az eset nem sokkal 8 óra előtt történt, sérültje nincs a tűznek.

Lángoló autó Esztergomban / fotó: Nyíri Károly

Félmilliárdból fejleszt az esztergomi vár
Félmilliárd forintból fejleszti a Magyar Nemzeti Múzeum az esztergomi Királyi Várat, melynek köszönhetően bővül a látnivalók száma, így turisztikai szempontból is kiemelkedő a beruházás.

Újra nyitva az Erzsébet-mélygarázs
Május elsejétől ismét üzemel a Kossuth Lajos utcai Erzsébet Ház mélygarázsa, így a belvárosban újra parkolhatunk a földfelszín alatt is.

Egyre több az autólopás Esztergomban is – hogyan védekezzünk
Jelentősen nőtt az autólopások száma az országban az elmúlt egy évhez képest. Esztergomban idén már több kocsit is elloptak, csak márciusban hármat. A rendőrség ezért felhívja az autótulajdonosok figyelmét a védekezésre.

Dupla 8-as Buzánszky Jenő – Isten éltesse sokáig
Szombaton ünnepelte 88. születésnapját Buzánszky Jenő, a legendás Aranycsapat dorogi hátvédje még mindig jó néhány rendezvény díszvendége. Isten éltesse születésnapja alkalmából!

Leonardo da Vinci makettjei a Dzsámiban
Először Esztergomban látható az a tárlat, mely Leonardo da Vinci találmányainak makettjeit mutatja be. A kiállítás anyagát Antal Lajos fafaragó mester készítette.

Szent István Strandfürdő

Itt a hőség, már buborék nélkül vár a strand
A télből a nyárba ugrottuk alig egy-két hét alatt. A gyorsan jött melegnek köszönhetően hamar lekerült a buborék az esztergomi Szent István Strandfürdő kinti medencéje fölül, mely így napsütésben vár mindenkit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.