Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2021. Szeptember 03. 16:17, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Fokozott ellenőrzést rendelt el az országos rendőrfőkapitány

Fokozott ellenőrzést rendelt el az országos rendőrfőkapitány

Fokozott ellenőrzést rendelt el az országos rendőrfőkapitány az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus idejére Budapestre, illetve Esztergomra és Dorogra.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata pénteken a rendőrség honlapján azt írta, az országos rendőrfőkapitány a kongresszus "rendőri biztosítása" érdekében szeptember 4-én 0 órától 12-én 24 óráig rendelt el fokozott ellenőrzést Budapestre Esztergomra és Dorogra, továbbá szeptember 7-én 8 órától 24 óráig a közúti közlekedés rendje, a közrend és a közbiztonság fenntartása, a jogsértő cselekmények megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 18:26, csütörtök | Helyi

Szenior örömtánc Esztergomban is

Az Alzheimer Világnap és Világhónap rendezvényeihez kapcsolódva örömtáncoltak a szép korú hölgyek és urak ma délután a Széchenyi téren.

2021. Szeptember 23. 13:56, csütörtök | Helyi

Elbontották az Erzsébet parki fitnesz eszközöket

A tegnapi napon már több kép jelent meg a közösségi oldalakon arról, hogy az Erzsébet parkban körbe ásták a hét évvel ezelőtt telepített fitnesz eszközöket.

2021. Szeptember 23. 09:50, csütörtök | Helyi

Virtuális séta a Kerek-tónál

A közelgő Magyar Halak Napja miatt érdekes lehet körülnézni a Kerektavi Természetházban, vagy madártávlatból rápillantani a rendezvény helyszínéül szolgáló tópartra és környékére.

2021. Szeptember 23. 07:57, csütörtök | Helyi

Negyven Suzuki Vitarát vásárolt a kormány

Munkaügyi és munkavédelmi ellenőrzésekhez negyven Suzuki Vitarát vásárolt a kormány bruttó 254 millió forintért - ismertette Bodó Sándor, az ITM foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.