Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Március 04. 07:34, szerda | Helyi
Forrás: Sajtóközlemény

Fókuszban a kis- és középvállalkozók

Fókuszban a kis- és középvállalkozók

A Hotel Bellevue adott otthont nemrég a kis- és középvállalkozók számára szervezett szakmai konferenciának.

A helyi vállalkozások sikere minden település számára kiemelten fontos. Egy város akkor működik jól, ha a vállalkozásokkal, adófizetőkkel folyamatos a konzultáció és a párbeszéd, megfelelőképpen használjuk fel az közpénzeket, fejlesztünk belőle, és helyi vállalkozásoknak igyekszünk munkát és megrendeléseket adni.

Ahogyan országosan, úgy helyben is, a kis- és középvállalkozások teremtik meg a legtöbb munkahelyet. Ezért amikor munkahelyteremtésről van szó, akkor a vállalkozások fejlesztéséről és támogatásáról beszélünk.

Fókuszban a kis- és középvállalkozók

Mindannyiunk közös érdeke, hogy rendben legyen a város gazdasága. Mindenki tehesse a dolgát, a vállalkozások nyereségesen működjenek, munkahelyeket teremtsenek, adót fizessenek, az emberek dolgozzanak, s azt érezhessék, hogy egy olyan közösségnek a tagjai, amelyek kölcsönösen erősítik egymást.

Ennek érdekében azonban az önkormányzatnak is jól kell dolgoznia, méghozzá azon, hogy megteremtse a megfelelő feltételeket, hogy az egyének, a családok és a vállalkozások eredményesek lehessenek.

Pár hónappal korábban egy hasonló fórumon már elmondtam, és most szeretném megerősíteni: szeretnénk minél jobban megfelelni a helyben működő vállalkozások elvárásainak, és szeretnénk minél szorosabb együttműködést kialakítani velük.

Fókuszban a kis- és középvállalkozók

Ennek érdekében továbbra is napirenden van egy esztergomi Vállalkozói Egyeztető Fórum létrehozása, amelynek keretén belül közösen, hatékonyan tudunk együttműködni ezen a területen.

Romanek Etelka polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.