Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2014. Szeptember 29. 07:22, hétfő | Helyi
Forrás: MTI/MTI Fotó: Lakatos Péter

Földomlás Pilisvörösváron - Már van ideiglenes út, lehet közlekedni

Földomlás Pilisvörösváron - Már van ideiglenes út, lehet közlekedni

Vasárnap délutántól lehet közlekedni a 10-es főút pilisvörösvári szakaszával párhuzamos ideiglenes úton , amelyet a szombati földomlás miatt építettek ki - tudatta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.

A NIF Zrt. honlapján azt közölte, hogy vasárnap délután öt órakor újra elindult a közúti forgalom a 10-es számú főúton. A pilisvörösvári aluljáró munkálatait az A-Híd Zrt. végzi, a terelő útszakasz kiépítésén éjjel is dolgoztak.
Közölték: az autósok kétszer egysávos, aszfaltburkolatú szakaszon óránként 30 kilométeres sebességgel közlekedhetnek. A tömegközlekedési járművek a terelőutat használhatják, de a 3,5 tonna feletti nehézgépjárműveknek továbbra is tilos ráhajtaniuk az útra, Pilisszentiván felé kell kerülniük.

Földomlás Pilisvörösváron - Vasárnap délutántól lehet közlekedni az ideiglenes úton

Csámpai Attilának, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivőjének korábbi tájékoztatása szerint a Budapest-Esztergom vasútvonal pilisvörösvári szakaszán egy épülő csomópont (alagút) mellett dőlt meg a támfal, és több köbméternyi föld omlott le, néhány méterre a 10-es főúttól. Emiatt az érintett útszakaszt lezárták, és egy ideig a vasúti közlekedés is szünetelt.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.