Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2014. Szeptember 29. 07:22, hétfő | Helyi
Forrás: MTI/MTI Fotó: Lakatos Péter

Földomlás Pilisvörösváron - Már van ideiglenes út, lehet közlekedni

Földomlás Pilisvörösváron - Már van ideiglenes út, lehet közlekedni

Vasárnap délutántól lehet közlekedni a 10-es főút pilisvörösvári szakaszával párhuzamos ideiglenes úton , amelyet a szombati földomlás miatt építettek ki - tudatta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.

A NIF Zrt. honlapján azt közölte, hogy vasárnap délután öt órakor újra elindult a közúti forgalom a 10-es számú főúton. A pilisvörösvári aluljáró munkálatait az A-Híd Zrt. végzi, a terelő útszakasz kiépítésén éjjel is dolgoztak.
Közölték: az autósok kétszer egysávos, aszfaltburkolatú szakaszon óránként 30 kilométeres sebességgel közlekedhetnek. A tömegközlekedési járművek a terelőutat használhatják, de a 3,5 tonna feletti nehézgépjárműveknek továbbra is tilos ráhajtaniuk az útra, Pilisszentiván felé kell kerülniük.

Földomlás Pilisvörösváron - Vasárnap délutántól lehet közlekedni az ideiglenes úton

Csámpai Attilának, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivőjének korábbi tájékoztatása szerint a Budapest-Esztergom vasútvonal pilisvörösvári szakaszán egy épülő csomópont (alagút) mellett dőlt meg a támfal, és több köbméternyi föld omlott le, néhány méterre a 10-es főúttól. Emiatt az érintett útszakaszt lezárták, és egy ideig a vasúti közlekedés is szünetelt.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.