Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Január 20. 09:14, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Földrengés, cserbenhagyás, helyijárat, választás – Heti hírek

Földrengés, cserbenhagyás, helyijárat, választás – Heti hírek

Földrengés – Esztergomban is érezni lehetett… Februárban indul a helyijáratos közlekedés… Újabb részletek a gyógyhotelről… Két autó ütközött, cserbenhagyás lett a vége… Választás… Madaras csoda… Hírösszefoglaló!

Április 6-án választunk
Április 6-ára tűzte ki Áder János az országgyűlési választásokat, a köztársasági elnök elmondta, Magyarország polgárainak jogos elvárása, hogy a választási kampány időszaka ne nyúljon a szükségesnél és indokoltnál hosszabbra.

Földrengés – Esztergomban is érezni lehetett
Egy 4,4-es erősségű földrengés rázta meg Nógrádot még vasárnap hajnalban. A földmozgást Esztergomban is érezni lehetett, az epicentrum közelében pedig károkról is érkezett bejelentés.

Februárban indul a helyijáratos közlekedés Esztergomban
Helyijárattal is közlekedhetünk Esztergomban februártól. A helyközi járatok továbbra is szállítják az utasokat városon belül, de kiegészítő helyi buszok is indulnak az egykori 1-es kiegészített vonalán.

Februárban indul a helyijáratos közlekedés Esztergomban

Újabb részletek az esztergomi gyógyhotelről
Jövő év elején nyílik meg a tervek szerint az esztergomi gyógyhotel, mely 1,3 milliárd forintból valósul meg. Egy korábbi szálló épül át a Táti út mellett.

Már biztos az ellenzék esztergomi jelöltjének kiléte
Jóváhagyta a párt jelöltjeinek listáját a tavaszi országgyűlési képviselőválasztásra í Demokratikus Koalíció elnöksége január 16-17-i ülésén. Esztergomban Jónás László a jelölt.

Törvénysértő pontok az esztergomi parkolási rendeletben – döntött a Kúria
Megsemmisítette a Kúria az esztergomi parkolási rendelet egyes pontjait, így egyebek közt a pótdíjazás szabályai közül is néhány előírást, mivel azok törvénysértőek.

Két autó ütközött, cserbenhagyás lett a vége Esztergomban – keresi a rendőrség
Baleset okozott, majd továbbhajtott a helyszínről egy személygépkocsi vezetője Esztergomban még tavaly év végén. A rendőrség keresi a piros vagy bordó Volkswagen Golf IV-es típusú autót és sofőrjét.

Falat bontottak, hogy motorokat lopjanak – vádemelés Esztergomban

Falat bontottak, hogy motorokat lopjanak – vádemelés
Három huszonévest, köztük egy fiatal nőt gyanúsít a rendőrség azzal, hogy még a nyáron loptak el három crossmotort. Részben, vagy egészben, de az egyenruhások megtalálták a kétkerekűeket is.

Újabb madaras csoda Dömösről
Újabb madaras csoda történt Dömösön, már a harmadik villásfarkú szalakóta fészekalj kelt ki a hétvégén. Tenyésztőjük ráadásul világbajnokságra is viszi a kifejlett, gyönyörű és ritka madarakat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT