Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Január 21. 10:25, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Földrengés, járás, esztergomi film világsztároknak – Heti hírek

Földrengés, járás, esztergomi film világsztároknak – Heti hírek

Földrengés rázta meg megyénket, megalakult az Esztergomi Járási Építési Hivatal, világsztároknak szóló film a városról, ökumenikus imahét, fotókiállítás, csajos buli és játék. Az elmúlt napok legfontosabb hírei.

Földrengés Komáromnál, Esztergomban is érezhettük
Nem sokkal 12 óra előtt csütörtökön egy 3,4-es erősségű földrengés rázta meg Komárom térséget, a rengést pedig megyénk több térségében is lehetett érezni, az idokep.hu információi szerint. Részletek ITT!

Járási építési ügyek Esztergomban, gyorsabb ügyintézés
Esztergomban intézheti az egész esztergomi járás közel 95 ezer lakosa építési ügyeit a jövőben, melyhez már megalakult az Esztergomi Járási Építési Hivatal. Gyorsabb lehet az ügyintézés. Részletek ITT!

Egy Isten, egy hit, négy felekezet – ökumenikus imahét Esztergomban
Világszerte január 20 és 27 között ökumenikus imahét zajlik, melyet a keresztény egyházak idén is megrendeznek Esztergomban is. Egy hét alatt a felekezetek közös imádkozáson vesznek részt. Részletek ITT!

Angelina Jolie után újabb világsztár jöhet Esztergomba? – Látványos videó a városról!
Egy újabb rendkívül látványos videó készült Esztergomról, a profi munka pedig akár a város imázsfilmje is lehetne, írtuk a minap. Ötletünk pedig nem is áll távol a valóságtól, hiszen filmgyárak számára készült a film. Részletek ITT!

Fotókiállítással nyit a 40 éves Duna Múzeum
Galyasi Géza Attila és Radócz Balázs Stereo-chrom című közös kiállításával nyílik újra február elsején a Duna Múzeum Európai Közép Galériája. Részletek ITT!

Legcsajosabb buli és nyereményjáték portfólió fotózásért
Ismét elérkezünk a hónap utolsó péntekjéhez, ami annyit jelent, hogy jön az újabb Ladies Night a +21 Kultúrhely és Koktélbárban, amely ezúttal két profi portfólió fotózási lehetőséget is kisorsol a buli megosztói közt. Részletek ITT!

Új nyereményjátékot valamint álláslehetőséget hirdettünk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT