Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Augusztus 28. 14:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Forgács Gábor lányt akar

Forgács Gábor lányt akar

Forgács Gábor mindig is egy leánygyermekre vágyott. Úgy látszik, a humorista álmai sorra megvalósulnak, hiszen lánya Bea, babát vár.

A színész reménykedik, hogy még egy kis hölggyel bővül a család, és Bea egy lányunokával ajándékozza őt meg. Egy leendő nagyapóhoz méltón, természetesen rengeteget aggódik szerettei egészségi állapotáért. "Nagyon sokat kutakodtam a témában és sikerült rábeszélnem Beát, hogy éljen az őssejtmegőrzés lehetőségével! A Sejtbankot választottuk, ahol az is kiderült, hogy ma már nem csak a vért, de a köldökzsinór szövetet is meg lehet őrizni, ami további lehetőségeket rejt a gyógyítás terén. Remélem, minden a legnagyobb rendben lesz és hamarosan a karomban tarthatom az unokámat!" - mesélte Forgács Gábor.

Címkék: forgács gábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.