Városlista
2022. augusztus 11, csütörtök - Zsuzsanna

Hírek

2022. Január 07. 11:41, péntek | Helyi
Forrás: esztergom.hu

Forgalomkorlátozás lesz a Sportcsarnok építési munkálatai miatt

Forgalomkorlátozás lesz a Sportcsarnok építési munkálatai miatt

2022. január 10. és február 15. között ideiglenes forgalomkorlátozás és lezárás várható az esztergomi Sportcsarnok újjáépítési munkálatai miatt - adta hírül az esztergom.hu.

A lezárásokra két, a közúti forgalmat is érintő munkafázis elvégzésének idejére kerül sor:

A Gőzhajó utca és a Helischer József út kereszteződésében két ütemben kerül sor a közműépítésekre, melyek során a csomópont – szűkített közlekedési területtel – végig járható marad.

A Gőzhajó utcában tervezett munkálatok miatt a Gőzhajó utca szakaszosan, 2022. január 10. és február 15. között, több alkalommal – a daruzási munkálatok elvégzésének idejére, melyek során előre gyártott vasbeton elemek kerülnek beemelésre – teljes szélességben lezárásra kerül. A lezárás lehet fél, vagy egésznapos, illetve legfeljebb háromnapos.

A munkálatok ideje alatt a Gőzhajó utcai nagy, murvás parkoló megközelítése csak a Táncsics Mihály utca felől lesz lehetséges, a Hősök terén lévő körforgalomban, a Kossuth Lajos utcai ág előtt kihelyezett tájékoztató tábla szerint.

A korlátozások pontos időpontjáról az egyes munkafolyamatokat megelőző napon tud az Önkormányzat tájékoztatást adni.

Arra kérik az arra járókat, hogy az érintett útszakaszon a megváltozott forgalmi rendnek megfelelően, fokozott óvatossággal, körültekintően közlekedjenek!

Fotók: esztergom.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.