Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2022. Január 07. 11:41, péntek | Helyi
Forrás: esztergom.hu

Forgalomkorlátozás lesz a Sportcsarnok építési munkálatai miatt

Forgalomkorlátozás lesz a Sportcsarnok építési munkálatai miatt

2022. január 10. és február 15. között ideiglenes forgalomkorlátozás és lezárás várható az esztergomi Sportcsarnok újjáépítési munkálatai miatt - adta hírül az esztergom.hu.

A lezárásokra két, a közúti forgalmat is érintő munkafázis elvégzésének idejére kerül sor:

A Gőzhajó utca és a Helischer József út kereszteződésében két ütemben kerül sor a közműépítésekre, melyek során a csomópont – szűkített közlekedési területtel – végig járható marad.

A Gőzhajó utcában tervezett munkálatok miatt a Gőzhajó utca szakaszosan, 2022. január 10. és február 15. között, több alkalommal – a daruzási munkálatok elvégzésének idejére, melyek során előre gyártott vasbeton elemek kerülnek beemelésre – teljes szélességben lezárásra kerül. A lezárás lehet fél, vagy egésznapos, illetve legfeljebb háromnapos.

A munkálatok ideje alatt a Gőzhajó utcai nagy, murvás parkoló megközelítése csak a Táncsics Mihály utca felől lesz lehetséges, a Hősök terén lévő körforgalomban, a Kossuth Lajos utcai ág előtt kihelyezett tájékoztató tábla szerint.

A korlátozások pontos időpontjáról az egyes munkafolyamatokat megelőző napon tud az Önkormányzat tájékoztatást adni.

Arra kérik az arra járókat, hogy az érintett útszakaszon a megváltozott forgalmi rendnek megfelelően, fokozott óvatossággal, körültekintően közlekedjenek!

Fotók: esztergom.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 26. 11:02, szerda | Helyi

Legyél Te is az InfoEsztergom-EsztergomÉrt csoport tagja!

Szeretnéd, ha fotóidat minél többen látnák, ha a legfrissebb aktuális információkat olvashatnád, vagy tehetnéd közzé?

2022. Január 26. 09:10, szerda | Helyi

Kinyitott a párkányi Vadas fedett uszodája

Január 21-én megnyitott a sokak által kedvelt Vadas Termálfürdő fedett uszodája és szaunája is. Az intézmény a Szlovák Köztársaság Népegészségügyi Hivatalának 6. §-a alapján látogatható. Részletek...

2022. Január 25. 14:36, kedd | Helyi

Gyérítik a kormoránokat a Dunán

Megkezdte a kormoránok gyérítését a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége. A társaság 100 madár kilövésére kapott engedélyt.

2022. Január 25. 10:11, kedd | Helyi

A zuhanás sokkja

Inkluzív színházi darabot láthatnak, akik január 30-án, vasárnap 17.00 órakor beülnek a MáSzínház előadására a Művelődés Házába.