Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. December 08. 07:38, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Forr majd a levegő Péterfy Bori körül Esztergomban! - VIDEÓKKAL

Forr majd a levegő Péterfy Bori körül Esztergomban! - VIDEÓKKAL

Forr a levegő a 10 éves Péterfy Bori & Love Band körül! Lakatlan sziget klippremier, Bori X albummegjelenés, Bori X telefonos applikáció és lemezbemutató turné - teltházas állomásokkal! December 8-án a Sportalsóban!

Az idén 10. születésnapját ünneplő Péterfy Bori & Love Band rengeteg izgalmas újdonsággal készült rajongóinak! A novemberben megjelent új lemezükkel, a Bori X-szel pályájuk eddigi legelekt-ronikusabb lemezét jelentették meg, melyet a darkdiszkó kifejezés ír le a legjobban. A slágeres és vidám dalokkal tömött albumot több érdekességgel is körítették: Magyarországon elsőként készítettek telefonos applikációt a BIG FISH fejlesztő csapattal együttműködve, mely szintén a Bori X címet kapta. A játék lényege, hogy a játékos egy szuperhős Bori figurával akadályokat kerüljön ki és győzzön le, minden egyes pálya után egy-egy újabb dalt “nyerve meg” a lemezről.

Vadonatúj klipet is bemutattak az elmúlt hetekben, melyet a legnagyobb nyári kánikulában forgattak a ’90-es évek Bravo magazinjainak foto-lovestory-jainak mintájára, fülledt hangulatban bemutatva egy fiatal szerelmespár mindennapjait:

A fáradhatatlan zenekar emellett az album minden összes többi dalára is tervezett egy-egy szöveges videót, így a Youtube-csatornájukon nemcsak audio, de vizuális formában is élvezhetik az új zenéket a hallgatók:

A zenéért és egy dalszövegért ezúttal is a zenekarvezető Tövisházi Ambrus volt a felelős, a többi szöveg pedig Bori és az eddigi Love Band-szerzőtársak, azaz Hajós-Dévényi Kristóf, Tariska Szabolcs, Hujber Szabolcs és Sarkadi Balázs munkája.

Ahogy már megszokhattuk a zenekartól, a fenti különlegességeket még tovább spékelték, így a héten a Bori X (csakúgy, mint tavaly a Szédülés című lemeznél) Bővített Változata is kijött, amin nemcsak az eredeti dalsorrendet fordítják feje tetejére, hanem extra feldolgozásokkal és remixekkel is kiegészítik őket, illetve az eredeti 10 dal instrumentális verzióit is a virtuális korongra tették - 24 számosra duzzasztva a Bori X-élményt.

Mindeközben november eleje óta megállás nélkül robog a turnébusz szerte az országban, rendre teltház előtt játszva a hazai klubok színpadain. A turné keretében december 8-án, pénteken az esztergomi Sportalsóba is ellátogatnak újra, hogy az itteni rajongóknak is bemutassák a lemezt, és hogy közösen ünnepeljék meg az eddigi közös 10 évet

Kapunyitás: 20.00

Koncertkezdés: 22.00

Több infó a zenekarról.

Turnék.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.