Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2012. Október 03. 08:00, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Fotókiállítások, tanácsadás, megemlékezés – programajánló

Fotókiállítások, tanácsadás, megemlékezés – programajánló

Kiállítást rendez az Írisz Fotóklub a Féja Géza Közösségi Házban, az Aradi Vértanúkra emlékezünk, kilófaló tanácsadást tart Szoó Judit a Szentgyörgymezői Olvasókörben. Programok a hét második felére.

Nők a közéletben
Elnöknők, politikus nők, sportolónők, művésznők, rólunk nyílik fotókiállítás Nők a közéletben címmel ma (szerda) az esztergomi Városházán, ahol a tárlatra érkezőket egy szerény uzsonna is fogadja. Részletek itt!

A Szent Lőrinc Templom maradványai
Az esztergomi Szent Lőrinc Templom maradványai című könyvvel ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Laskai Osvát Antikváriumban ma, szerdán 18 órától. Részletek itt!

Rockszerda a Hellgateben
Szerda lévén ismét a Rockszerda várja az érdeklődőket a Hellgateben. A Schweidel úti klubban karaoke és rockdiszkó szórakoztatja majd ma este a résztvevőket.

Fókuszban az Írisz Fotóklub kiállítása
Csütörtökön (október 4.) 17 órakor nyílik meg az Írisz Fotóklub kiállítása a kertvárosi Féja Géza Közösségi Házban. Részletek itt!

Tisztelgés a hősök előtt
Pénteken (október 5.) emlékünnepséggel tiszteleg Esztergom az Aradi vértanúk előtt az Aradi vértanúk terén lévő emlékműnél. Részletek itt!

Maminti Klub a Szentgyörgymezői Olvasókörben
Pénteken délelőtt 10 órakor várja az érdeklődőket a Szentgyörgymezői Olvasókör állandó összejövetele, a Maminti Klub.

Kilófaló a Szentgyörgymezői Olvasókörben
Pénteken (október5.) 18 órától Szoó Judit Kilófaló életmód tanácsadása várja az érdeklődőket, akik, ha követik az ötleteket, akkor a kilókat rólunk is lefalja! Részletek itt!

További programok itt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.