Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Július 20. 09:40, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Fotópályázat indult a Duna-Gerecse térségben

Fotópályázat indult a Duna-Gerecse térségben

Térségi fotópályázatot hirdetett a Tata és Környéke Turisztikai Egyesület.

Elsődleges cél szűkebb környezetük bemutatása, fókuszálva a rejtett értékekre. A szervezők olyan képes bemutatót várnak, melyek megörökítik a Duna-Gerecse különleges természeti kincseit, azokat is, melyeket a hétköznapi, rohanó világban nem biztos, hogy észreveszünk - hívja fel minderre a figyelmet a National Geographic.

Kitérve, hogy a pályázat mindenkinek szól, gyerekektől felnőttekig. A szervezők a természetfotók mellett várják az igazán különleges és egyedi látásmódú képeket.

Pályázni az ország bármely pontjáról lehet. Feltétel azonban, hogy a képek Komárom-Esztergom megye valamely helységében készüljenek, vagy a Dunamenti településeken, Észak-Komáromtól Esztergomig bezárólag.

Kategóriánként egy nyertest, valamint egy abszolút győztest hirdetnek. A legjobb 15 képből pedig kiállítást szerveznek, ezen az eseményen hirdetik ki a győzteseket, valamint a nyeremények átadására is itt sor kerül – tette hozzá az ng.hu cikkében további részletekkel.

Címkék: fotó, fotópályázat, kép

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT