Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2021. Április 07. 08:06, szerda | Helyi

Friss, érdekes, hasznos információt minél több olvasónak!

Friss, érdekes, hasznos információt minél több olvasónak!

Mi, az InfoEsztergom csapata azon dolgozunk, hogy elvigyük a híreket a reggeli kávéjuk, az ebédszünetben bekapott falatok mellé, esetleg az esti lazítás idején tájékoztassuk Önöket a számottevő eseményekről.

Bár a koronavírus-járvány átmenetileg átstrukturálta oldalunk híreinek arányát, célunk továbbra is az, hogy elsősorban az Esztergomban és környékén történt, vagy a térséget érintő eseményekről számoljunk be.

Így juttathattuk el Önökhöz a Bánomi lakótelepi tojásfa, a Piros Patika előtti kupakgyűjtő szív kihelyezésének hírét, vagy a Nagy-Strázsa-hegyi Tündérbarlangban költő hollók miatt május végéig érvényes látogatási tilalomról szóló tájékoztatást.

Bízunk abban, hogy nemsokára véget ér a pandémia és végre fellélegezhetünk. Újra indulhat - ha csendesebben és szerényebben is, mint a járvány elharapózása előtt - az az élet, amelyben helye van a közösségi tevékenységeknek, kulturális életnek, sporteseményeknek, civil programoknak.

Alig várjuk, hogy újra beszámolhassunk a gyermekprogramokról, filmvetítésekről, zenés estekről, színházi előadásokról, kiállításmegnyitókról, sport versenyekről, projekt átadásokról vagy akár testületi hírekről. Reméljük, hogy akkor is velünk tartanak majd!

Köszönjük az eddigi bizalmat, azt, hogy velünk tartottak, olvasták az InfoEsztergomot! Arra kérjük Önöket, hogy a továbbiakban is maradjanak velünk és ha tetszik, amit nyújtani tudunk, akkor ismertessenek meg bennünket a környezetükkel is!

Tájékozódjanak velünk, olvassanak bennünket, említsék meg ismerőseiknek is, hogy látogassák meg és kedveljék oldalunkat!


Vigyázzanak Magukra, jó egészséget kívánunk!

InfoEsztergom

Címkék: infoesztergom, oldal

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 11. 19:07, vasárnap | Helyi

Pilinszky Bordalát zenésítették meg a költészet napjára

A magyar költészet napját és egyben a Pilinszky 100 centenáriumot, Pilinszky János : Bordal versének feldolgozásával köszönti Strausz Eszter, Vörös László és zenésztársaik.

2021. Április 10. 08:39, szombat | Helyi

Április 17-től, szombattól újra lehet nyilvános szentmiséket tartani

Erdő Péter bíboros rendelkezését tegnap tette közzé a Főegyházmegye hivatalos oldalán, melyben többek között az áll, hogy április 17-én, szombattól ismét a nép részvételével lehet szentmiséket tartani.

2021. Április 10. 08:01, szombat | Helyi

Tekerj és irány Esztergom!

A SacraVelo kerékpáros zarándokút-hálózat a napokban bővült Esztergomban egy új pihenőhellyel. Az Erzsébet parkban kényelmes padok, asztal és biciklitároló várja a kétkeréken túrázókat vagy csak az erre sétálókat.

2021. Április 10. 07:37, szombat | Helyi

Egy hónapig ingyen használhatják az esztergomiak a Zöld Busz tesztjáratát

A Zöld Busz Program keretében 2021.04.12. és 05.08. között egy Mercedes-Benz eCitaro elektromos autóbusz közlekedik majd teszt jelleggel Esztergomban.