Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Április 07. 08:06, szerda | Helyi

Friss, érdekes, hasznos információt minél több olvasónak!

Friss, érdekes, hasznos információt minél több olvasónak!

Mi, az InfoEsztergom csapata azon dolgozunk, hogy elvigyük a híreket a reggeli kávéjuk, az ebédszünetben bekapott falatok mellé, esetleg az esti lazítás idején tájékoztassuk Önöket a számottevő eseményekről.

Bár a koronavírus-járvány átmenetileg átstrukturálta oldalunk híreinek arányát, célunk továbbra is az, hogy elsősorban az Esztergomban és környékén történt, vagy a térséget érintő eseményekről számoljunk be.

Így juttathattuk el Önökhöz a Bánomi lakótelepi tojásfa, a Piros Patika előtti kupakgyűjtő szív kihelyezésének hírét, vagy a Nagy-Strázsa-hegyi Tündérbarlangban költő hollók miatt május végéig érvényes látogatási tilalomról szóló tájékoztatást.

Bízunk abban, hogy nemsokára véget ér a pandémia és végre fellélegezhetünk. Újra indulhat - ha csendesebben és szerényebben is, mint a járvány elharapózása előtt - az az élet, amelyben helye van a közösségi tevékenységeknek, kulturális életnek, sporteseményeknek, civil programoknak.

Alig várjuk, hogy újra beszámolhassunk a gyermekprogramokról, filmvetítésekről, zenés estekről, színházi előadásokról, kiállításmegnyitókról, sport versenyekről, projekt átadásokról vagy akár testületi hírekről. Reméljük, hogy akkor is velünk tartanak majd!

Köszönjük az eddigi bizalmat, azt, hogy velünk tartottak, olvasták az InfoEsztergomot! Arra kérjük Önöket, hogy a továbbiakban is maradjanak velünk és ha tetszik, amit nyújtani tudunk, akkor ismertessenek meg bennünket a környezetükkel is!

Tájékozódjanak velünk, olvassanak bennünket, említsék meg ismerőseiknek is, hogy látogassák meg és kedveljék oldalunkat!


Vigyázzanak Magukra, jó egészséget kívánunk!

InfoEsztergom

Címkék: infoesztergom, oldal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT