Városlista
2022. augusztus 13, szombat - Ipoly

Hírek

2021. November 07. 12:09, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Friss jogsis autós ment szembe a forgalommal az autópályán

Friss jogsis autós ment szembe a forgalommal az autópályán

Máris bevonták három hónapos jogosítványát és büntetőeljárást indítottak azzal a férfival szemben a rendőrök, aki miután észrevette, hogy rossz irányba halad az autópályán megfordult és szemben a forgalommal közlekedett.

Szombaton délben több lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre egy kisteherkocsiról, amely az M30-as autópályán a forgalommal szemben haladt. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, már azonban nem találták meg a szabálytalan járművet – közölte a rendőrség.

Kifejtve, hogy az adatgyűjtésnek köszönhetően sikerült azonosítani a járművet, amely egy vállalkozás tulajdonában állt. A telephelyen azonban az egyenruhások senkit nem találtak. Délután viszont megjelent az Encsi Rendőrkapitányságon a furgont vezető sofőr.

A léhi férfi a nyomozóknak elmondta, hogy mindössze három hónapja rendelkezik vezetői engedéllyel. Miután észrevette, hogy rossz irányba megy az autópályán úgy döntött, hogy megfordul és ugyan a forgalommal szemben, de a lehető legrövidebb úton letér a sztrádáról. Az eset során a csodával határos módon baleset nem történt – tette hozzá a rendőrség.

Az Encsi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a sofőrrel szemben, jogosítványát bevonták.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 18:01, péntek | Belföld

Idős nőkre támadt, végül sikerült elfogni

A fővárosi nyomozók egy napon belül elfogták a férfit, aki a gyanú szerint tavaly novemberben két idős asszonyt is megtámadott, egyiküknek életveszélyes sérülést okozva. A nyomozás most fejeződött be

2022. Augusztus 12. 17:04, péntek | Belföld

Több mint háromszorosára nőtt a légitársaságok forgalma

Továbbra is erőteljes a globális légi közlekedés fellendülése, az európai légitársaságok júniusi utasforgalma több mint háromszorosára nőtt, 234,4 százalékkal emelkedett 2021 júniusához képest

2022. Augusztus 12. 15:06, péntek | Belföld

Gyorsított engedélyezéssel télen már termelhet az első kút a békési gázmezőn

Az elhúzódó háború és az elhibázott brüsszeli szankciók okozta energiaválság hatásait egyebek mellett a hazai földgázkitermelés jelentős növelésével enyhíti a kormány.

2022. Augusztus 12. 14:06, péntek | Belföld

Többmilliós kárt okozó fiatal hackerekre csapott le a rendőrség

Elfogtak a rendőrök két fiatal hackert, akik online fizetési rendszereket kijátszva milliókat kerestek adathalászattal - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) pénteken a police.hu oldalon.