Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2018. November 02. 08:29, péntek | Helyi

Jogsi nélkül, ittasan

Jogsi nélkül, ittasan

Alkoholt fogyasztott, mielőtt volán mögé ült egy 18 éves férfi, akit Lábatlanon állítottak meg a rendőrök.

Lábatlanon állítottak meg a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit 2018. október 31-én 22 óra 25 perckor. A sofőr a járőröknek az iratait nem tudta átadni, elmondta, hogy azok nincsenek nála, valamint azt is, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A férfival szemben a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért előállították őt a Nyergesújfalui Rendőrőrsre. A sofőr ellen a rendőrök járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntető-, engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárást indítottak.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy az ittas vezetés kiemelt baleseti kockázatot jelent, amellyel nemcsak saját, hanem a közlekedésben résztvevő más személyek életét is veszélybe sodorják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.