Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Március 12. 14:48, szerda | Helyi
Forrás: lvp/ KEMRFK

Fülön szúrta egy metszőollóval szomszédját

Fülön szúrta egy metszőollóval szomszédját

Egy metszőollóval okozott sérülést a szomszédjának D. József Táton kedden. Az 56 éves férfi előzetes szóváltást követően próbálta meg így lezárni a szomszédi vitát.

Tettlegességig fajult a rossz szomszédi viszony kedden Táton. Az 56 éves D. József előzetes szóváltást követően megütötte a sértettet, majd egy metszőollóval fülön szúrta. A dulakodást és a hangoskodást meghallották a rokonok, akik a felek segítségére siettek. D. József veje, S. Miklós is apósa védelmére kelt. Ezt követően már együtt bántalmazták a sértettet és annak édesapját. Az 56 és a 29 éves táti férfit az esztergomi rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. D. Józsefet és S. Miklóst ezt követően a rendőrök szabadon engedték, az ellenük folyó büntetőeljárás ideje alatt mindketten szabadlábon védekezhetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT