Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Április 22. 16:38, hétfő | Sport
Forrás: InfoVáros | -Hajósi Miklós –

Füstbe ment teszt!

Füstbe ment teszt!

Rövidre szabott riport Bütösi Zsolt autóversenyzővel, az Ózdi Rallysprint után. Bütösi Zsolt - Radványi József, LADA 21074

Látványos első gyorsot láthattak tőletek a kilátogató nézők a Királdi körgyorson. Hogy éreztétek magatokat, és miként éltétek meg a sok néző szurkolását?
- Ahogy mondtam is előtte, egy tesztnek szántam ezt a versenyt ami jó döntés volt részünkről mert ugyanis ezt a sok kínoztatást amit a kocsival tettünk, egy hengerfej tömítés szakadás koronázta meg. Biztosan fogunk még jönni máskor is versenyezni sprintbe. Ennyi csupasz férfi se...get szerintem még soha nem láttam! Gyönyörű volt mondhatom, de legalább jót röhögtünk rajta.

A második gyors is feltűnőre sikerült: Mi is történt valójában?
- Hengerfejes lett az autó. Nem örültem neki hogy ismét nem tudtunk befejezni ezt a versenyt se,de még mindig jobb hogy most jött elő ez a baj, mint majd Miskolcon.

Összességében, hogy értékeled ezt a versenyt?
- Jó volt itt versenyezni, viszonylag sokan voltak, és jó a társaság is, itt a sprint versenyeken. Most teljes erőbedobással dolgozunk, sajna nem az autón, de biztos vagyok benne, hogy ott leszünk Miskolcon. A motort már kivettük, kap egy nagyrevíziót, ha már szét lett szedve. Miskolc után akartuk, de nem baj előrébb hozódott így egy kicsit. A Miskolci gyorsok túlnyomóan este lesznek, és szerintem itt fog eldőlni a sorrend is. Ezért elgondolkoztam hogy még fejlesztünk egy kicsit a lámpákon. Remélem lesz rá időm is, szeretném ha jól látnánk úgy a szélesen mint a keskeny úton.

Legközelebb hol találkozhatnak veled a szurkolók?

- Várom már a Miskolci versenyt és nagyon reméljük már, hogy véget ér ez a széria és végre meglátjuk a célt.

Köszönet a Támogatóinknak!

Címkék: LADA, Rallyverseny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.