Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Április 14. 17:23, kedd | Helyi
Forrás: (x)

Futók, kerékpárosok, görkorisok boltja Dorogon!

Futók, kerékpárosok, görkorisok boltja Dorogon!

Sí, kerékpár, futás, görkorcsolya - professzionális termékek és szakértelem egy helyen Dorogon. Sítechnika Aktívsportbolt!!!

A Sítechnika egy speciális sport bolt, egy technikai üzlet, amely a téli sportok szerelmesei mellett már évek óta kerékpárosoknak, futóknak, görkorisoknak és rollerezés kedvelőinek biztosít szakértő segítséget és professzionális termékeket.

A termékpalettán kínál Focus, KTM, High Colorado kerékpárokat, Salomon futócipőket, kompresszios Hilly zoknikat, kerékpáros és Ronhill futó öltözetet futáshoz és kellékeket edzéshez, túrákhoz és versenyekhez. Kerékpár választékunkban természetesen nem csak felnőtt kerékpárok elérhetők, hanem a család legkisebb tagjai is megtalálják nálunk a megfelelő színű és méretű kétkerekűt. Kerékpárok és kerékpáros kiegészítők mellett természetesen kerékpárszerviz is elérhető üzletünkben. Futócipők és kerékpárok mellett a környéken egyedülálló módon Sidas egyedi talpbetét készítés is lehetséges nálunk.

Minden láb egyedi, és teljesen egyedülálló saját lenyomatot hagy: a méretben, a kiterjedésében és formájában jelentkező különbségek kombinációja rengeteg különbséget eredményez láb és láb között. A cipők ezzel szemben egyféle kaptafára készülnek. Miért is kellene lábadat konfekció cipőkbe erőltetned?

Nemcsak a lúdtalpasoknak szükséges talpbetétet hordaniuk, neked is szükséged lehet erre a legális doppingra, ha bringázol,futsz, túrázol. Kényelmesebb sportólás mellett, még egészségedért is teszel! Kell ennél több? Nagyon sok élsportoló cipőjében bújik meg Conform'able talpbetét, így a francia fociválogatott vagy éppen a lesikló Antoine Deneriaz is a Sidas termékeivel optimalizálja teljesítményét. Ezek a sportolók nem csak a betétek előnyeit élvezik, hanem tapasztalataik átadásával a fejlesztésekhez is nagyban hozzájárulnak. De a kényelmes, egyedi cipő nem csak a versenyzők kiváltsága! Te is viselheted a gyártó sí-, bringás-, túra-, tenisz-, futó- vagy akár utcai cipőkhöz fejlesztett betéteit.

Kresz szabályaink megfelel a kerékpárod? Hozd be hozzánk és Ingyenesen ellenőrizzük neked!

Vár téged Dorogon a Sítechnika Aktívsportbolt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.