Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Július 23. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Ganxsta Zolee a farkasoktól sem félti a lányát

Ganxsta Zolee a farkasoktól sem félti a lányát

Sokkoló fotók, csontsoványra fogyott, megkínzott állatok.

A szívszorító képsorokat az Állatvédőrség legutóbbi rendezvényén vetítették le, ahol a több mint 300 civil önkénes, köztük Tornóczky Anita és Ganxsta Zoli felesége, Zana Mónika is esküt tett, és átvette Állatvédőr oklevelét. Az eseményen bemutatták a szervezet Holnapfény című himnuszának klipjét is, amelyben olyan sztárok működnek közre, mint Tóth Gabi, Keresztes Ildikó, Dér Heni, Falusi Mariann, Puskás Peti, Ádok Zoli, Bebe, Szolnoki Péter és Ganxsta Zolee. 

Több mint 300 önkéntes vehette át az Állatvédőr oklevelet egy budapesti moziban, miután a gyakorlati és az elméleti oktatást is sikeresen teljesítette. A mindenre elszánt állatvédők ünnepélyesen esküt tettek arra, hogy a rendőrséggel karöltve, mindent elkövetnek azért, hogy felderítsék és megszüntessék az állatkínzást hazánk egész területén. Tornóczky Anitát állatvédőri szerepe mellett szóvivői pozícióra is felkérték.

"Nagyon örültem, amikor a szervezet megkeresett, hogy segítsek nekik a kommunikációs feladatokban. Ez egy olyan kezdeményezés, amely közel áll hozzám. Azonban úgy gondolom, csak akkor lehet és tudok igazán hitelesen képviselni egy ügyet, ha minden részletét ismerem. Ezért végeztem el a tanfolyamot, hogy tudjam, mi történik, amikor a kollégák kimennek a terepre" - magyarázta Anita.

"Nagy álmom volt, hogy egyszer létrejöjjön egy ilyen egyesület Magyarországon. Mindig is fontosnak tartottam az állatok védelmét. Gyerekkoromban, ha láttam egy elütött madarat egyből hazavittem, hogy segítsek rajta" - mondta el a szóvivő, akinek négy kutyája közül az egyiket Devecserből mentették meg.
Az eseményen most először mutatták be az Állatvédőrség himnuszának, a Holnapfény című dalnak a klipjét. A dal szerzője Schrott Péter, a Tűzmadár zenekar frontembere. A klipben Ganxsta Zoli is közreműködött, akinek felesége, Mónika szintén átvette Állatvédőr oklevelét.

"Az állatszeretet nálunk zsigerből jön, a gyereket is erre neveljük. Két nagy argentin dog él velünk, akiket Zoé is imád. De nemrég jártunk egy medvefarmon, ahol a lányom még a farkasok közé is lazán bemerészkedett" - mesélte Zolee, aki szerint tudatosítani kellene az emberekben az állatokkal szembeni helyes viselkedést. "Fontos volna mindenki agyába bevésni, hogy az állatok teljesen kiszolgáltatottak, a mi felelősségünk rájuk odafigyelni. Nagyon örülök, hogy Móni belépett az Állatvédőrségbe, mert végre van egy szervezet, amely komolyan kiáll a bántalmazott állatok jogaiért. Bevallom, néhány eset láttán, én lehet, nem tudnám türtőztetni magam, és hivatalos úton eljárni" - tette hozzá indulatosan a zenész.

Címkék: ganxsta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára