Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. December 10. 07:57, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Garázdát fogott a munkába igyekvő esztergomi rendőr

Garázdát fogott a munkába igyekvő esztergomi rendőr

Szabadidős rendőr fogott el egy bíróság által keresett férfit hétfőn Esztergomban. Az elítéltnek már fegyházba kellett volna vonulnia, de ezt nem tette meg önként.

Munkába tartott az Esztergomi Rendőrkapitányság törzsőrmestere hétfőn. A Kossuth Lajos utcában haladt, mikor megpillantotta a 60 éves esztergomi férfit. Tudta róla, hogy a Tatabányai Törvényszék elfogását rendelte el. Garázdaság vétség elkövetése miatt kellett volna 45 napra fogházba vonulnia, de a megadott időben nem jelent meg a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetben. Mivel önként nem vonult börtönbe, a törzsőrmesternek köszönhetően a rendőrök vitték el a fővárosba, miután a szabadidős rendőr értesítette kollégáit. A törzsőrmester a szolgálatban lévő egyenruhások megérkezéséig szóval tartotta a bíróság által keresett férfit. Az elítéltet a rendőrök végül elfogták és még aznap a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT