Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2015. Január 09. 07:30, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Gázolt és elhajtott - keresi az autóst az esztergomi rendőrség

Gázolt és elhajtott - keresi az autóst az esztergomi rendőrség

Elgázolt egy fiút, majd megállt ugyan, de végül segítségnyújtás nélkül továbbhajtott Esztergomban egy padlizsán színű Opel vezetője a minap. A rendőrség keresi az autóst, illetve a szemtanúk segítségét is várja.

Eljárást folytat ismeretlen tettes ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. január 5-én 7 óra 30 perc körüli időben egy padlizsán színű Opel Astra F típusú személygépkocsi vezetője Esztergom Petőfi Sándor úton nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos átkelőhelyen áthaladó fiatalnak és elgázolta a fiút. A járművezető az ütközés után megállt ugyan, de a helyszínről segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a Dobogókői út irányába.

A Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja azok jelentkezését, akik szemtanúi voltak a bűncselekménynek, illetve annak elkövetőjéről, tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkeznek. A rendőrség az ingyenesen hívható „Telenfontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 34/517-777-es telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén várja a bejelentéseket. A bejelentő adatait a hatóság kérésre zártan kezeli.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 26. 11:02, szerda | Helyi

Legyél Te is az InfoEsztergom-EsztergomÉrt csoport tagja!

Szeretnéd, ha fotóidat minél többen látnák, ha a legfrissebb aktuális információkat olvashatnád, vagy tehetnéd közzé?

2022. Január 26. 09:10, szerda | Helyi

Kinyitott a párkányi Vadas fedett uszodája

Január 21-én megnyitott a sokak által kedvelt Vadas Termálfürdő fedett uszodája és szaunája is. Az intézmény a Szlovák Köztársaság Népegészségügyi Hivatalának 6. §-a alapján látogatható. Részletek...

2022. Január 25. 14:36, kedd | Helyi

Gyérítik a kormoránokat a Dunán

Megkezdte a kormoránok gyérítését a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége. A társaság 100 madár kilövésére kapott engedélyt.

2022. Január 25. 10:11, kedd | Helyi

A zuhanás sokkja

Inkluzív színházi darabot láthatnak, akik január 30-án, vasárnap 17.00 órakor beülnek a MáSzínház előadására a Művelődés Házába.