Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Április 26. 10:50, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Gázpisztollyal arcon lőtte volt barátnője új szerelmét egy 21 éves

Gázpisztollyal arcon lőtte volt barátnője új szerelmét egy 21 éves

Elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a gödöllői rendőrök azt a 21 éves aszódi férfit, aki gázpisztollyal arcon lőtte volt barátnője új párját.

A 21 éves B. Gábor csütörtökön 19 óra körül megjelent autójával Bagon az Ipari Parkban, ahol a volt barátnője és annak 26 éves párja kutyát sétáltattak. B. Gábor ekkor szidalmazni kezdte a fiatal nőt, majd előzetes szóváltást követően a 26 éves férfit arcon ütötte.

Ezt követően a támadó a kocsijából kivett egy gáz- és riasztó fegyvert, amivel a sértettet arcon lőtte, majd a helyszínről elhajtott.

A lövés következtében a 26 éves férfi az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Az esetről a volt barátnő bejelentést tett a rendőrségen. A gödöllői rendőrök a férfit még aznap este Hatvanban elfogták, majd a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A Gödöllői Rendőrkapitányság az aszódi férfi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára