Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2018. Június 21. 15:12, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Google AdWords kampány kezelése

Google AdWords kampány kezelése

Olyan hirdetési formát kínál a Google AdWords rendszere, amely célzottan, hatékonyan, a keresés pillanatában éri el a potenciális ügyfeleket és a megfelelő oldalra irányítja őket.

Amennyiben valaki például az Ön Budapest IX. kerületi kávézójára keres rá, az AdWords segítségével elérheti, hogy a kávézó jelenjen meg elsőnek a fizetett keresési találatok között. A Google szolgáltatások (Gmail, Google Maps) és Google tartalmi hálózatát képező weboldalon is megjelenhetnek a hirdetései. Kell egy kis idő és gyakorlat annak ellenére, hogy elsőre egyszerűnek hangozhat az AdWords kampány kezeléséhez, felépítéséhez, valamint optimalizálásához.

A cégek marketing specialistákat, ügynökségeket bíznak meg ezekkel a feladatokkal, olyanokat, akik kellő szakértelemmel rendelkeznek, folyamatosan szemmel tudják tartani a kampányok teljesítményét. Ilyen ügynökség például a White Elephant Media, ahol szakértő csapatra bízhatjuk kampányainkat. Az AdWords kampánynak a releváns és jól megválasztott kulcsszavak alapelemei, így elősegítik, hogy azok számára jelenjenek meg hirdetések, akik az adott termék vagy szolgáltatás iránt érdeklődnek.

Hirdetésekhez kapcsolódnak a kulcsszavak, amik a hirdetési csoportok részei, amik a kampányt alkotják. Dolgozzunk több hirdetési csoporttal, hogy le lehessen állítani és ki lehessen szűrni a kevésbé jól teljesítőket. Negatív kulcsszavakat is van lehetőség a rendszerben hozzáadni, amivel még inkább biztosítjuk, hogy kizárólag a tényleges érdeklődőket érjék el a hirdetéseink.

Szintén elengedhetetlen a keresőhirdetéshez a jól megírt, minden szükséges információt tartalmazó szöveg. Az emberek nem fognak hosszú perceket tölteni a hirdetések böngészésével, amint megjelenik, másodpercek alatt el kell juttatni hozzájuk az információt, amiért az adott hirdetésre kattintsanak és nem a konkurensére. Túl sok dolgot nem javasolt belezsúfolni (mivel van bizonyos karakterszámlimit, ez nem is lehetséges), mert nem biztos, hogy mindent el fognak olvasni.

Az olyan AdWords kampányok esetében, ahol display hirdetéseket alkalmazunk, amelyek nem a keresőben, hanem a hálózati partneroldalakon jelennek meg, a vizuális elemeken van a hangsúly, így a tekintetet a hirdetésre vonzzák. Hirdetésgaléria-sablonok közül is lehet választani, de adaptív és egyéni képes hirdetéseket is fel lehet tölteni.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 08:47, szerda | PR

A SEO helye az online marketing világában

Az online marketing rendkívül izgalmas, ugyanakkor kérdőjelekkel teli mixében egyre többet hallani a SEO a fontosságáról.

2022. Május 20. 13:29, péntek | PR

Mit tehetek, ha három nap alatt kellene válaszolnom az adóhatóságnak?

A NAV sok esetben hívja fel, vagy kötelezi nyilatkozat- vagy vallomástételre, illetve különféle iratok átadására az adózókat. Ezekre tipikusan rövid, jellemzően néhány napos határidőt szokott csak biztosítani.

2022. Május 19. 12:00, csütörtök | PR

Mi mindenre jó egy ózongenerátor?

A kellemetlen szagokkal, vírusokkal és baktériumokkal folyamatosan ádáz küzdelmet vívunk, és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legmesszebbről elkerüljük őket.

2022. Május 19. 09:07, csütörtök | PR

Erre figyelj a sminkeszközök tisztántartásánál!

Szinte minden női neszeszerben lapul egy rúzs, alapozó vagy szempillaspirál, amelyet nem csak a tulajdonosa, hanem a kórokozók is szeretnek.