Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2018. Június 27. 11:48, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Gyakorlásként "focihuligánokkal" csaptak össze a rendőrök Dorogon

Gyakorlásként

Szidták a rendőröket és fakockákkal dobálták is őket és még össze is csaptak velük a nézőtéren – mindezekkel focihuligánok elleni akciót szimuláltak a rendőrök Dorogon.

Rendbontás kezelésére szervezett gyakorlatot a minap a rendőrség a dorogi Buzánszky Jenő Stadionban, ahol majd 100 rendőrrel, az egész Komárom-Esztergom megyei ideiglenes csapatszolgálati század részt vett a szimulációban.

A gyakorlat során a rendőröket szidták és fakockákkal dobálták a „drukkerek”, akiket a rendőrcsapat fele játszott el, sőt össze is csaptak egymással a nézőtéren. Az egyenruhások végül eredményesnek ítélték a taktikai szimulációt.

Az akcióról részletesen a Borsonline számolt be, mely szerint a tréning alapja egy 2015-ös Dorog–Győr meccs volt. Akkor ugyanis több száz győri szurkoló támadt a hazai drukkerekre, majd összecsaptak a rendőrökkel.

Fotó: borsonline.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 04. 15:18, hétfő | Helyi

ADORJÁN ATTILA FOTOGRÁFUS FÉNYÉRZÉKENY CÍMŰ KIÁLLÍTÁSA

2022. június 28-án nyílt meg Adorján Attila esztergomi fotográfus Fényérzékeny című kiállítása a Kapcsolatok Házában.

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 29. 16:27, szerda | Helyi

Munkatársakat keres a Grand Hotel Esztergom!

A Continental Group cégcsoporthoz tartozó, múlt nyáron nyitó Grand Hotel Esztergom bővülő csapatába kollégákat keresünk szállodai recepciós és animátor pozíciókba!

2022. Június 27. 14:24, hétfő | Helyi

JOGSEGÉLY PSZICHIÁTRIAI JOGSÉRTÉSEK ESETÉN