Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2012. Március 25. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyanúsan tökéletes Beyoncé alakja

Gyanúsan tökéletes Beyoncé alakja

Tíz héttel a szülés után Beyoncén nyoma sincs azoknak a plusz kilóknak, amelyek állítása szerint a terhessége alatt szedett fel. Sokak szerint ez egy újabb bizonyíték arra, hogy nem is ő hozta világra a lányát.

Ismét felerősödtek a pletykák, hogy Beyoncé nem volt terhes, hanem béranya szülte meg a lányát, Blue Ivy Cartert. Az énekesnőről már várandóssága alatt is azt állították egyesek, hogy műhasat hord, és ezt videofelvételekkel is próbálták igazolni, most pedig azért került elő újra a téma, mert napvilágot látott néhány fotó róla, amiken nyoma sincs annak, hogy tíz hete még terhes volt.

A képek akkor készültek, amikor Beyoncé vacsorázni ment a New York-i Greenwich Hotelbe Michelle Obamával. A sztár a felvételeken egy térd alá érő, testhez simuló ruhát visel, és minden porcikája ugyanolyan formás, mint azelőtt, hogy állítólag terhes lett. A történelemben persze nem ő lenne az első, akinek hamar sikerült formába jönni a szülés után, és vannak, akik már a védelmükbe is vették, hogy csupán szerencsés alkatának és a sok edzésnek köszönheti, hogy ilyen jól néz ki. Ha viszont valóban így van, az hamar kiderül, mert ebben az esetben - más sztrokhoz hasonlóan - ő is könyvet ír róla, hogyan is kell ezt csinálni, mert valószínűleg lenne néhány vevő a tippekre.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.