Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Szeptember 23. 07:54, hétfő | Helyi
Forrás: KEMRFK

Gyerekek balhéja után a szülők verték egymást egy esztergomi iskolában – jöhet a vádemelés

Gyerekek balhéja után a szülők verték egymást egy esztergomi iskolában – jöhet a vádemelés

Egymásnak estek a rokonok, mert összetűzésbe keveredtek a gyerekek az egyik esztergomi iskolában még tavasszal. A rendőrség lezárta az ügyet, most várhatják a vádemelést a példamutató garázda családtagok.

Csoportosan elkövetett garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 22 éves Sz. Sándorral, a 38 éves Sz. Antallal és fiatalkorú lányával szemben, akik még március 20-án egy esztergomi általános iskolában bántalmazták egy ott tanuló diák apját.

Sz. Sándor a testvérét ért sérelmet kívánta megtorolni, ezért ment be március 20-án az iskolába. Öccse összetűzésbe került egy diáktársával, ezért annak családja bement az iskola igazgatójához, hogy megbeszéljék a történteket. Sz. Sándor nehezményezte, hogy számon kérték testvérén előző napi tettét, ezért ő is bement az intézménybe és bántalmazta a diákot. Ennyivel azonban nem elégedett meg. Délután ismét visszament az iskolába, betörte az előtér bejárati üvegét, majd nekitámadt a bántalmazott fiú édesapjának. Sz. Antal nem hagyta magát és fiatalkorú lányával ellentámadásba lendült. A három személy viselkedése az iskolában és környékén tartózkodókban riadalmat és megbotránkozást keltett, ezért garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított ellenük az Esztergomi Rendőrkapitányság, melyet vádemelési javaslattal megküldött az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.