Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2013. Szeptember 23. 07:54, hétfő | Helyi
Forrás: KEMRFK

Gyerekek balhéja után a szülők verték egymást egy esztergomi iskolában – jöhet a vádemelés

Gyerekek balhéja után a szülők verték egymást egy esztergomi iskolában – jöhet a vádemelés

Egymásnak estek a rokonok, mert összetűzésbe keveredtek a gyerekek az egyik esztergomi iskolában még tavasszal. A rendőrség lezárta az ügyet, most várhatják a vádemelést a példamutató garázda családtagok.

Csoportosan elkövetett garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 22 éves Sz. Sándorral, a 38 éves Sz. Antallal és fiatalkorú lányával szemben, akik még március 20-án egy esztergomi általános iskolában bántalmazták egy ott tanuló diák apját.

Sz. Sándor a testvérét ért sérelmet kívánta megtorolni, ezért ment be március 20-án az iskolába. Öccse összetűzésbe került egy diáktársával, ezért annak családja bement az iskola igazgatójához, hogy megbeszéljék a történteket. Sz. Sándor nehezményezte, hogy számon kérték testvérén előző napi tettét, ezért ő is bement az intézménybe és bántalmazta a diákot. Ennyivel azonban nem elégedett meg. Délután ismét visszament az iskolába, betörte az előtér bejárati üvegét, majd nekitámadt a bántalmazott fiú édesapjának. Sz. Antal nem hagyta magát és fiatalkorú lányával ellentámadásba lendült. A három személy viselkedése az iskolában és környékén tartózkodókban riadalmat és megbotránkozást keltett, ezért garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított ellenük az Esztergomi Rendőrkapitányság, melyet vádemelési javaslattal megküldött az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 24. 19:28, szombat | Helyi

Elégedetten zárja az évet a Kivirágzó Esztergomért Alapítvány

Köszönik Mindenkinek az eddigi bizalmat, támogatást és a sok lehetőséget. Jövő tavasszal újult erővel folytatják.

2022. December 16. 14:34, péntek | Helyi

SIKERES KIÁLLÍTÁSOK AZ EUROHÍD ALAPÍTVÁNY SZERVEZÉSÉBEN

Az Eurohíd Alapítvány 2021 végén szomorú szívvel hagyta el a kiállításoknak majd 10 esztendeig otthont adó Rondella Galériát.

2022. December 15. 14:26, csütörtök | Helyi

Esztergomi intézményt is támogat a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. mintegy 600 ezer forinttal támogatta az Esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumot, melyből okostáblát vásároltak a kémiaterembe. Az oktatást segítő eszközt december 14-én, szerdán adták át.

2022. December 08. 16:49, csütörtök | Helyi

MEGNYÍLT A X. MŰVÉSZET ESZTERGOMÉRT ADVENTI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

2022. december 3-án nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány szokásos adventi kiállítását a Kapcsolatok Házában, X. Művészet Esztergomért címmel.