Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2022. Július 11. 10:30, hétfő | Helyi

Gyerekek tanultak horgászni Esztergomban

Gyerekek tanultak horgászni Esztergomban

Komárom-Esztergom megye minden részéből érkeztek gyerekek a KEMHESZ esztergomi horgásztáborába, melyet a Kerek-tavi Természetházban tartottak.

A táborozóknak a hangulatos vízparti helyszínen három neves megyei horgász; Hasek Tibor, Sztahovics Péter és Tóth Rudolf mutatta be a különféle halfogási módszereket.

A természetházban Osvald Zsolt, a megyei szövetség ügyvezető elnöke tartott több előadást, valamint halfelismerő versenyt is rendeztek. Minden nap megnéztek egy-egy epizódot Tüskevár című filmből.

Fekete István szellemében, nem csak horgászni tanították a diákokat, hanem próbálták átadni nekik a természet tiszteletét és szeretetét. A résztvevők Bábolnáról, Dorogról, Esztergomból, Komáromból, Piliscsévről és Súrról érkeztek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.