Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Szeptember 09. 10:24, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Gyerekruhák – a Tchibo webáruház kínálatából válogattunk

Gyerekruhák – a Tchibo webáruház kínálatából válogattunk

Az ősz érkeztével sem kell elrejteni a figyelemfelkeltő színeket, főleg akkor, ha úgy döntünk, hogy a Tchibo webáruház heti ajánlatából vásárolunk a család számára.

Ezúttal ugyanis vidám, vagány színekben pompázó darabok közül válogathatunk, amelyek között találunk laza, otthon töltött napokhoz ideális, és mindennapos, munkahelyi, vagy épp iskolai viseletként is helytálló szetteket.

Az őszi és téli szezonban mindig nagy népszerűségnek örvend szürke színben, XS-től XXL-es méretig kapható, biopamuttal készült jeggings, ami kellemesen puha anyagával kényelmes, és szinte mindennel remekül kombinálható! Rugalmas derékrésze nem vág be, slim fit szabásának köszönhetően pedig valóban bármilyen fazonú felsővel, vagy akár ruhával is remek párost alkot – a hozzá viselt cipő függvényében sportosabb, vagy akár elegánsabb összhatást biztosítva.

A piros színben, XS-től XL-es méretig kapható lezser, kapucnis ruha alapesetben inkább szabadidőruhaként funkcionál, vagyis arról gondoskodik, hogy otthon is csinosan tölthessük el az időt. Ha azonban el kell szaladni valahova, akkor sem kell teljesen átöltözni, hiszen a biopamuttal készült, ejtett vállú, kenguruzsebes darab – melynek állítható bőségű kapucnija puha bélést tartalmaz, ujjvégein pedig rugalmas, bordás kötésű szegély található – egy bokacsizmával kombinálva tökéletes viselet ilyen esetekben is.

Hasonló koncepció mentén készült a kerek nyakkivágású, sötétkék színben, 122/128-tól 170/176 méretig elérhető lány lezser ruha is, melynek kellemesen puha, kevert pamutanyaga újrahasznosított poliésztert is tartalmaz, derékrészén pedig rejtett húzózsinórral szabályozható a bősége. A laza szabásnak köszönhetően a ruha tökéletesen szabad mozgást biztosít, így a kalandosabb játékokhoz is ideális viselet, emellett az ujjakon, a könyököknél található világosabb kék, illetve piros színű csíkok fel is dobják a megjelenését!

A 86/92-től 170/176-os méretig kapható lány kapucnis szabadidőfelső a kisebb méretek esetén igazából ruhának is tekinthető, hiszen akár térdig is érhet – így a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki lezser, kényelmes otthoni viseletbe bújhat, még ha nem is teljesen azonos színvilággal! A fehér alapon vidám, színes csíkok találhatók, elöl pedig cipzáras zsebekbe lehet elrejteni a legfontosabb apróságokat, miközben a kellemesen puha pamut és újrahasznosított anyag keverékéből készült darab kellemesen simul a viselő bőrére.

A vidám színkavalkád az éjszakai szetteken is megjelenik, legyen szó fiúknak, vagy lányoknak szóló összeállításokról! A lány pizsama sötétkék leggingsből és fehér alapon színes csíkos, kerek nyakkivágású felsőből álló együttese (utóbbi darab színe a lány kapucnis szabadidőfelsőével azonos) puha single-jersey anyagból készült, ahogy a kék alapú fiú pizsama is – utóbbi esetén egy egyszínű kék alsóhoz tartozó felső azonos kék törzsrészéhez egy kék és egy piros ujj tartozik! Mindkét szett 122/128-tól 170/176-os méretig érhető el, így hattól akár tizenhat éves korig is alkalmas viseletet nyújtanak, vagyis kicsik és tinik egyaránt viselhetik őket az éjszakai pihenéshez!

A teljes kínálat természetesen ezúttal is rengeteg további darabot tartalmaz, legyen szó tehát nappali, vagy éjszakai viseletről, biztosan igazán színpompás választékot találunk majd!

Címkék: gyerekruha, ruha, Tchibo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:16, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.