Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Július 24. 10:57, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Gyermekotthonból lopott, majd esztergomi üzletben bukott le

Gyermekotthonból lopott, majd esztergomi üzletben bukott le

Előbb egy gyermekotthonból lopott, majd az egyik esztergomi bevásárlóközpontban is próbálkozott, de végül elfogták a 19 éves fővárosi fiatalt a rendőrök.

Egy esztergomi bevásárlóközpontból próbált meg lopni egy 19 éves budapesti férfi kedden, de a biztonsági őrök tetten érték. A helyszínre érkező járőrök elfogták N. Gusztávot, és előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Kiderült, hogy a férfi ellen az Oroszlányi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki. A gyanú szerint a férfi június 18-án egy oroszlányi gyermekotthonból eltulajdonította az egyik nevelttársa pénztárcáját. A tolvaj a bukszában lévő személyi igazolvánnyal két alkalommal is vett le pénzt a sértett bankszámlájáról. N. Gusztávot az esztergomi rendőrök átadták az oroszlányi nyomozóknak, akik gyanúsítottként hallgatták ki. A budapesti férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – kisebb értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. Az élelmiszerboltból való lopás miatt pedig az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást a férfival szemben szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.