Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2020. Január 31. 05:06, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Gyilkossággal fenyegetőzött egy visszaeső erőszakos férfi

Gyilkossággal fenyegetőzött egy visszaeső erőszakos férfi

Két rendbeli, személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás miatt indult ügyben letartóztattak egy többszörösen visszaeső férfit.

Az elkövető a megalapozott a gyanú szerint 2020. január 27-ét megelőző hét egyik napján, 22 órát követően megjelent a lábatlani sértett otthona előtt, ahol kiabált, ordítozott és megöléssel fenyegette meg a sértettet és a feleségét, ha az apjának valami baja lesz.

A gyanúsított a sértetteket azért fenyegette meg, mert a férfi feljelentése alapján indult eljárás a gyanúsított apja ellen.

A férfi többszörösen visszaeső, három további nyomozás van folyamatban vele szemben erőszakkal, éjjel elkövetett magánlaksértés bűntette, személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt, volt élettárs sérelmére elkövetett zaklatás bűntette, testi sértés bűntette, valamint lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt – közölte az ügyészség közleményében.

Az Esztergomi Járási Ügyészség indítványa szerint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el, valamint a bizonyítást veszélyeztetné.

Az Esztergomi Járásbíróság az ügyészség indítványa alapján az elkövető letartóztatását egy hónapra elrendelte.

Korábbi cikkek:

Letartóztatásban marad a 13 éves késelő lány

Elítéltek egy esztergomi pedofilt, aki már ült nemi erőszakért

Egy rakás droggal bukott le a visszaeső férfi, mégis házi őrizetbe került

Szexet ajánlott a nő, majd helyette társaival rabolt

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.