Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Szeptember 26. 11:27, csütörtök | Helyi

György Róbert nyílt levele az Összefogásról Tétényi Évának

György Róbert nyílt levele az Összefogásról Tétényi Évának

Tétényi Éva is csatlakozna a Szövetség Esztergomért Összefogáshoz, jelentette ki a minap a polgármester nyílt levélben, melyre most György Róbert, a Fidesz Esztergomi Szervezetének elnöke is válaszol.

„Tisztelt Polgármester Asszony!
Köszönettel vettem a Szövetség Esztergomért Összefogás támogatásáról szóló nyílt levelét.
Szervezetünk indulásakor minden támogatás újabb bátorítást ad ahhoz, hogy munkánkat Esztergom fejlődésének előmozdítása érdekében még nagyobb lendülettel fejtsük ki.

Polgármesteri működése alapján meglep ugyan, de örülök, hogy – amint írja - céljainkkal egyetért és kész támogatni Szövetségünket.

Támogatását köszönjük és várjuk segítő, jobbító szándékú javaslatait, ahogy minden esztergomi polgár javaslatára kíváncsiak vagyunk! Amint a Szövetség Esztergomért Összefogás meghirdetésekor jeleztem; célunk, hogy egymással együttműködve segítsük elő a keresztény-konzervatív, nemzeti irányultságú jobboldal sikeres szereplését a 2014. évi választásokon, ez ugyanis meggyőződésem szerint előfeltétele annak, hogy szeretett városunk végre - az utóbbi három év meddő csatározásait követően - meginduljon a fejlődés útján.

Alapító okiratunkat, mint neve is mutatja az alapító tagok írják alá. Jelen esetben a Fidesz, a KDNP, a Fidelitas és a Rudnay Egyesület.
Természetesen, az Összefogás megalakulása után nagy örömmel küldöm meg Önnek szervezetünk Alapszabályát és Alapító okiratát!

Biztatom, hogy esztergomi polgárként a jövőben is kövesse figyelemmel szövetségünk tevékenységét, támogasson minket javaslataival, a választásokon pedig jelöltjeinket szavazatával!”

György Róbert, elnök
Fidesz Magyar Polgári Szövetség
Esztergomi Szervezete

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.