Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2013. Február 07. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp

Gyűjtsük a farsangi fotókat! – játék

Gyűjtsük a farsangi fotókat! – játék

Gyűjtse mindenki a farsangi, beöltözős fotóját, mert amellett, hogy egy kellemes élményt örökít meg, hamarosan új fotójátékunknak is ezek a képek lesznek a főszereplői.

Bizonyára mindenki fotóarchívumában található egy-két farsangi, beöltözős kép, mellyel akár nevezhet is február közepén induló farsangi fotóversenyünkre. Persze még a mostanság zajló bulikban is készülhetnek friss képek, melyeket szintén örömmel fogadunk majd újabb játékunkon. Kíváncsian várjuk, hogy ki milyen kreatív jelmezbe bújt, vagy esetleg készített magának, ezzel is ötletet adva másoknak. Természetesen a beküldött fotókra majd szavazni kell, és amelyik a legtöbb voksot gyűjti be, azt megajándékozzuk! A tervek szerint a megmérettetésre korhatár, nem és minden egyéb megkötés nélkül jelentkezhet bárki.

Így arra buzdítjuk a játékos kedvű farsangozókat, hogy ragadjanak fényképezőt, vagy keresgéljenek fotóik között, és játszunk együtt! A játék majd Valentin napi szerelmes párok versenyünk után indul!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 08:57, szombat | Helyi

A méhnyakrákszűrést forradalmasíthatja a Delta Services, a Sightspot Network és a Debreceni Egyetem új fejlesztése

Életet is menthet a megújult, automatizált és gyors diagnosztika

2022. Május 27. 08:42, péntek | Helyi

Nyakunkon az újabb meteorkitörés

Különleges hullócsillag-kitörésben gyönyörködhetünk május 31-én, ha a csillagászati előrejelzések beválnak - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló, amelynek tájékoztatása szerint magyar csillagászok Texasban követik a kitör

2022. Május 26. 10:04, csütörtök | Helyi

Ünnepi Könyvhét

Június 9-én nyitja meg kapuit a 93. Ünnepi Könyvhét a Vörösmarty téren és a Duna-korzón.

2022. Május 25. 18:53, szerda | Helyi

Orbán Viktor rendkívüli bejelentést tett: megadóztatják a nagy cégeket

A szerdai kormányülést követően rendkívüli döntést jelentett be Orbán Viktor: megadóztatják a nagy cégeket Magyarországon és létrehozzák a rezsivédelmi és a honvédelmi alapot.