Városlista
2021. szeptember 24, péntek - Gellért

Hírek

2021. Augusztus 11. 18:33, szerda | PR
Forrás: (x)

Ha aktív életet élsz, ilyen telefon tokok és biciklis telefontartó közül válassz!

Ha aktív életet élsz, ilyen telefon tokok és biciklis telefontartó közül válassz!

Nemcsak védelmet nyújtanak, de eleganciát is sugallanak a jó telefon tokok.

Manapság akár többszázezer forintba is kerülhet egy-egy csúcskategóriás okostelefon, így nem csoda, hogy tulajdonosaik számára fontos, hogy megvédjék mobiljukat telefon tokok, vagy akár biciklis telefontartó segítségével. Ma már sok féle tok megtalálható többek között szilikon tokok, bőr tokok, oldal nyíló tokok, lefelé nyíló tokok és a vízálló tokok.

Nemcsak védelmet nyújtanak, de eleganciát is sugallanak a jó telefon tokok

Az, hogy milyen telefon tokba bújtatjuk okostelefonunkat, sokat elárul személyiségünkről. Ha bohókás, színes telefon tokok közül választunk, környezetünk vidám természetűnek tart. Ha azonban komoly benyomást szeretnénk tenni valakire egy megbeszélés során, jobb, ha a klasszikus fekete bőr telefontokok közül választunk, mivel ezek kidolgozása és megjelenése elegáns és kifinomult.

Akár GPS-ként is használható az okostelefon biciklis telefontartó segítségével

Ha komolyabb kerékpáros túrára készülünk, vagy csak a városban – de idegen környéken – tekerünk, nem árt, ha van nálunk egy GPS. Mivel sokan a mobiltelefonjukra töltik le az ilyen alkalmazást, a biciklis telefontartó ideális választás, hogy összekössék a kellemest a hasznossal, a biztonságos tájékozódást és a telefon védelmét. A kerékpár kormányára erősíthető biciklis telefontartó ugyanis biztosítja, hogy a leggyorsabb tempó mellett se essen le és sérüljön meg a méregdrága okostelefon. A legnagyobb esőben sem kell megijednünk hisz a vízálló telefontartó tökéletesen megvédi telefonját. A forgatható fej lehetővé teszi, hogy a fogantyú dőlésszögét 360 fokban állítsa be, így az igényeinek megfelelő látószöget állíthatja be.

Néhány kattintással megvásárolható egy telefon tok vagy a biciklis telefontartó

Ha minőségi telefon tokok vagy biciklis telefontartók közül szeretnénk választani, nem kell bejárnunk az egész várost. Elég, ha az interneten felkeresünk egy mobil eszközök árusításával foglalkozó webáruházat és megrendeljük a számunkra megfelelőt.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 24. 15:39, péntek | PR

Különleges helyen, különleges létesítményt épít a Jánosik és Társai Kft. Tokajban.

A hegy lábánál, egy elhagyott andezit bányánál építik meg a Turisztikai Attrakció épületét.

2021. Szeptember 22. 17:56, szerda | PR

Egyszerűbb játékok, boldogabb gyerekkor: a Montessori módszer

A gyereknevelés manapság nehéz terep. Bár rengeteg információhoz férünk hozzá, amikhez korábban nem, vagy csak nehezen, a bőség zavara miatt nem könnyű eldönteni,

2021. Szeptember 22. 17:45, szerda | PR

Ha játék, akkor határ a csillagos ég?

Idő, pénz, energia. Ha tetszik, ha nem, mind a háromból bőven kell áldozni a játszás oltárán. Ám ezzel az ég világon semmi baj nincsen akkor, ha van egy fal, ami a megálljt jelenti.

2021. Szeptember 21. 17:07, kedd | PR

Lapradiátor – a klasszikus fűtési megoldás

Otthonunk fűtési rendszerének kialakításakor, felújításakor a leginkább elterjedt megoldás a padlófűtés, vagy a radiátoros fűtés.