Városlista
2021. október 17, vasárnap - Hedvig

Hírek

2021. Szeptember 22. 17:45, szerda | PR
Forrás: (x)

Ha játék, akkor határ a csillagos ég?

Ha játék, akkor határ a csillagos ég?

Idő, pénz, energia. Ha tetszik, ha nem, mind a háromból bőven kell áldozni a játszás oltárán. Ám ezzel az ég világon semmi baj nincsen akkor, ha van egy fal, ami a megálljt jelenti.

Ha van egy határ, ami arra szolgál, hogy keretek között tartsa a kikapcsolódást. Így a túlzások, és a szélsőségek egy az egyben elkerülhetőek. Ami a hosszú és élvezetes játékélet alapvető követelménye.

Miért jó taktika keretösszeggel élni?

Sokan az online nyerőgépek világába úgy csöppennek bele, hogy a fő jelszó: ereszd el a hajamat! Nagyon inspiráló is lehet ez a fajta lelkesedés, ugyanakkor számolatlan veszélyt is tartogat magában. Az olyan elrettentő erejű történetek, amikben eladósodott vagy éppen függővé vált játékosok szerepelnek nem a képzelet művei. Korántsem. Az ilyen sztorik hátterében pontosan ez a féktelenség áll, aminek senki és semmi sem szabott határt. Még jó, hogy ezek a zsákutcák elkerülhetőek.

Na és itt toppan be a képbe a keretösszeg, mint egy nagyszerű stratégia a túlzásba vitt költekezés kivédésére. Mert hogy ilyen módon beállítható egy olyan korlát, ami végül megálljt parancsol. Ám ez szelíd intelem, és épp az a célja, hogy a túlkapások csapdája ne jelentsen reális veszélyt. Egyes gépvariációkban ez a keret könnyedén aktiválható, de ha erre nem nyújt lehetőséget a kiszemelt játék, akkor marad az akaraterő. Aminek a fejlesztése amúgy is erényes cselekedet.

A keret azért is jó ötlet, mert a gigantikus veszteségek megakadályozhatóak, és ezzel együtt az elégedetlenség, a szomorúság is kikerülhető.

Spórolni ér?

Nagyon is! Ahhoz, hogy a nyerő szériák dupla hasznot hajtsanak érdemes a nyeremények egy részét félretenni, mintegy arany tartalékként. Így akkor is van fedezet, amikor éppen aktuálisan nincs mihez nyúlni. Ez pedig hatalmas előny, s nem utolsó sorban biztonságot adó tényező.

Még a legnagyobb nyerőgépek is élnek ezzel az aprócskának tűnő, de óriási jelentőségű húzással, amivel nem csekély mennyiségű anyagi muníció takarítható meg. Ami aztán szabadon felhasználható, akár újabb játékélmények fedezésére.

A váltogatás vagy az állandóság a kifizetődőbb játékstílus?

Folyamatosan ide-oda ugrálni a több ezer verzió között nem annyira logikus elgondolás. Ráadásul fárasztó is. Az online nyerőgépek kitapasztalhatóak. A bónuszok, a kifizetési arányok, a jackpotok mind-mind megfigyelhetőek, s idővel megismerhetőek. Ha, azonban nincsen állandóság a játékban, akkor ez az eshetőség nem játszhat, lévén a megfigyeléshez állandóság és azonos játékfeltételek szükségesek.

Ez nem azt jelenti, hogy akkor mostantól csak egyetlen egy típus jöhet számításba. Korántsem, hiszen ez a fajta szélsőséges hozzáállás melegágya a kiábrándultságnak és az unottságnak. De az tény, hogy a nyerési esélyek fokozásának érdekében érdemes huzamosabb ideig egy-egy alternatíva mellett kitartani. Aztán amikor már adott a tapasztalat szülte tudás, akkor jöhet a következő variáns. És persze az infók megszerzése közben is megélhetőek vadiúj élmények, hogy az inspiráltság lendülete egyetlen percig se törjön meg.

Az, hogy ki-milyen tematikájú variációra voksol teljes egészében egyénfüggő. Van, aki a retróra esküszik, és a gyümölcsök felbukkanásánál nem tud izgalmasabbat elképzelni. De akad, aki örömmel veti bele magát a sci-fik vagy mondjuk a sztárok világába. A döntés abszolút ízlés és érdeklődés kérdése. A lényeg, hogy sohasem az a mérvadó, amire a legtöbben szavaznak, vagy amit a divat diktál. Hanem az, ami kellő motiváltságot generál, és ami iránt a vonzódás ereje idővel nem csökken.

Címkék: játék, online játék

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 13:21, péntek | PR

Ismét MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Ötödször nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2021. Október 11. 12:58, hétfő | PR

Scarlett Johansson 50millió dollárt követel a Disneytől - a miértekre Daphne Chaung és Lauren Kelly válaszol a BrandFestivalon

Scarlett Johansson - a Fekete Özvegy című film főszereplője - bepöccent, amikor kiderült, hogy a Disney ugyanazon a napon tette elérhetővé a filmet a Disney+ alkalmazáson, mint amikor a mozikba is megérkezett.

2021. Október 08. 09:18, péntek | PR

Mit tanult az emberiség, és főleg a fiatalok a járványból?

Különleges helyszínen, a Marketing Summit Hungary-n rögzítették a Lounge Group szakmai podcastjének, az L20-nak a jubileumi adását.

2021. Október 07. 16:06, csütörtök | PR

Milyen mosógépet érdemes választanom?

A címben szereplő kérdésre keressük a választ. Néhány egyszerű, de hasznos tippel igyekszünk segíteni a kiválasztást, hogy a mosás gondtalan és hatékony lehessen.