Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Október 04. 16:45, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp

Hal, bor, élőzene – Kerek-tó parti

Hal, bor, élőzene – Kerek-tó parti

Halfőző verseny, különféle halételek, borok, kóstolók és élőzene várja vasárnap az érdeklődőket Búbánatvölgyben a Kerek-tó partján, ahol több vendéglátós is megmutatja, mit lehet készíteni a magyar halakból.

A Magyar Halak Napja alkalmából gasztronómiai fesztivál szórakoztatja a búbánatvölgyi Kerek-tóhoz látogatókat vasárnap. A rendezvényen a környékbeli vendéglősök – a Vadkacsa, a Mediterraneo, a Grill terasz, a Padlizsán, a Prímás Pince és a Szalma csárda – mutatják be, hogy a magyar halakból milyen ételeket lehet készíteni, melyekből ingyenes kóstolót is biztosítanak a vendéglátók. A halételek között meglepetések mellett megtalálható lesz a korhely halászlétől a sült keszegig minden.

Mindemellett a közönségek élőzene is várja, melyet Szentkirályi Charlie és vendégei biztosítanak.

A vállalkozó kedvűek ráadásul halfőző versenyen is összemérhetik szakácstudományukat. A megmérettetésen bárki részt vehet, az elkészült finomságokat pedig majd a közönség és négytagú zsűri bírálja el. Jelentkezni lehet Mátay Sándornál a 30/530-9229-es, vagy Gál Zoltánnál a 70/522-2210-es telefonszámon lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT