Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Október 01. 09:46, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Halálos baleset Tát felé – útmunkást gázoltak halálra

Halálos baleset Tát felé – útmunkást gázoltak halálra

Gyalogost gázolt egy személygépkocsi a 1119-es számú úton, a Nagysápról Tátra vezető útszakaszon. Egy útfelújítást végző dolgozót ütött el egy autós.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt október elsején 8 óra 45 perc körüli időben a Nagysápról Tátra vezető úton. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a személygépkocsi vezetője egy az útfelújításon dolgozó személyt gázolt halálra. A baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta, a járművezetők Úny és Bajót felé kerülhetnek. A baleset körülményeit az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.

"Éppen arra mentem és az autóm mögött ment át az úton az idősebb férfi, amikor mellettem szemben jött egy másik kocsi. Úgy tűnt, egyáltalán nem ment nagy sebességel. Belenéztem a visszapillantótükörbe és akkor láttam, hogy fékezik az autó, de már valószínű későn vette észre a munkást és így elütötte. Még azt láttam, hogy társai rohantak oda segíteni. Egyáltalán nem gondoltam, hogy ekkora baj történt" - mesélte egy szemtanú az InfoEsztergom.hu-nak.

Már nincs útzár az útszakaszon.

Kapcsolódó cikk:

Így égett ki a kocsi az M1-esen – személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött - FOTÓK és VIDEÓ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.