Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2017. Szeptember 23. 09:13, szombat | Helyi
Forrás: police.hu

Halálos gázolás Pilisszentkeresztnél – Esztergomban állítottak meg egy autóst az ügyben

Halálos gázolás Pilisszentkeresztnél – Esztergomban állítottak meg egy autóst az ügyben

Tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost egy autós szombaton Pilisszentkereszten. A férfi a helyszínen életét vesztette.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint szombat 1 óra 55 perc körül, a 1111-es számú út 20. kilométerszelvényében – Pilisszentkereszt külterületén – egy személykocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogost. A férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A balesetet követően a rendőrök egy járművezetővel szemben intézkedtek Esztergom területén, aki az elsődleges helyszíni szakértői vizsgálatok alapján a balesettel nem hozható összefüggésbe.

A baleset körülményeit a Szentendrei Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt vizsgálja.

Egyelőre még nincs információ a gázoló kilétéről.

FRISSÍTÉS:

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök a gázolással összefüggésben egy sötét színű Opel személykocsit és annak vezetőjét keresték. Ezt követően a délelőtti órákban jutottak el egy Dobogókőn lévő ingatlanhoz, ahol a keresett autót megtalálták, majd szemle keretében lefoglalták. Az ügyben a jármű feltételezett vezetőjét, egy 46 éves pilisszentkereszti nőt, valamint utasát, egy 29 éves pilisszentkereszti férfit állítottak elő a Szentendrei Rendőrkapitányságra.

A segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást - szakértő bevonásával - a Szentendrei Rendőrkapitányság folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 10:14, szerda | Helyi

Az év legnagyobb ismert aszteroidája száguld el a Föld mellett pénteken

A potenciálisan veszélyes kategóriába tartozik, de becsapódástól nem kell tartanunk.

2022. Május 25. 09:57, szerda | Helyi

Megcsípett egy darázs, mit tegyek? Ezeket használja!

Darázs- és méhcsípés kezelése házilag is megoldható. Hogyan lehet enyhíteni a tüneteket, viszketést duzzanatot? Sokszor felesleges készítményeket javasolnak. Tények és tévhitek.

2022. Május 25. 09:48, szerda | Helyi

2023 év elejére készülhet el Esztergom új piaca

A TOP-1.1.3-16-K01-2017-00001 azonosító számú „Esztergom, városi piac kialakítása” című projekthez kapcsolódóan az épülő városi piac sajtónyilvános helyszíni bejárását tartották meg május 24-én, kedden.

2022. Május 24. 15:06, kedd | Helyi

Magyar Kémiaoktatásért Díj 2022

Általános iskolai, középiskolai, valamint középfokú szakképzésben résztvevő kémiatanárok részére ír ki pályázatot a Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémiaoktatásért kuratóriuma.