Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2012. Október 05. 07:55, péntek | Helyi
Forrás: lvp

Halas fesztivál, koncertek, könyves nap – hétvégi programajánló

Halas fesztivál, koncertek, könyves nap – hétvégi programajánló

Halas fesztivál Búbánatvölgyben, Halászlé Ünnep a sportcsarnoknál, előadások, koncertek, babaruhabörze, kiállítás, Könyves Vasárnap Megbocsátás Napjával a könyvtárban. Mindezek a programok várnak minket hétvégén.

Péntek, október 5.

Időseket köszönt a Vöröskereszt
A Vöröskereszt Kertvárosi Alapszervezetének szervezésében az Idősek Napja alkalmából köszönti Esztergom-Kertváros időseit a Féja Géza közösségi Ház 17 órakor.

Kilófaló a Szentgyörgymezői Olvasókörben
18 órától Szoó Judit Kilófaló életmód tanácsadása várja az érdeklődőket, akik, ha követik az ötleteket, akkor azok lefalják a felesleges kilókat! A tanácsadás mellett kóstolóval egybekötött receptötleteket is ad Szoó Judit.

Kaleidoszkópos tánczenei est
Golden Twenties Night elnevezéssel megidézve a húszas évek világát, 19 órától tánczenei estet rendez a Kaleidoszkóp Ház.

Két koncert egy helyen
20 órától Blues Company és a Yerblues koncertezik a Schweidel úti Hellgate klubban.

Szombat, október 6.

Babaruhabörze és játékvásár
9-12 óra között babaruhabörzét és játékvásárt rendez a Szentgyörgymezői Olvasókör. Ruhák és játékok első kézből 0-14 éves korig. A gyermekek számára kézműveskedésre is lesz lehetőség. Információ és asztalfoglalás: 06/20/828-0388.

Halászlék versenye focikupával
Már tizedszer várja idén az Esztergomi Halászlé Ünnep az érdeklődőket a Pézsa Tibor sportcsarnok melletti területen. Részletek itt!

Workshop és audiovizuális est a Kalidoszkópban
17 órától Méhkas Dia Projekt Workshopja, majd audiovizuális est Dj Zölddel várja a Kaleidoszkóp Ház vendégeit.

Három koncert egy helyen
20 órától a Cool Head Clan, a Mosaic és Macza Péter koncerzetik a Hellgate klubban.

Vasárnap, október 7.

Hal, bor, élőzene – Kerek-tó parti
Halfőző verseny, különféle halételek, borok, kóstolók és élőzene várja vasárnap az érdeklődőket Búbánatvölgyben a Kerek-tó partján, ahol több vendéglátós is megmutatja, mit lehet készíteni a magyar halakból. Részletek itt!

Megbocsátás Napja Könyves Vasárnapon
Könyvbörzével, bemutatóval, kézműveskedéssel, Könyves Vasárnapot és egyben Megbocsátás Napját rendez 14 órától a Helischer József Városi Könyvtár. Részletek itt!

Bazsonyi Arany a Keresztény Múzeumban
Bazsonyi Arany, festő és grafikusművész, költő hagyatékából nyílik kiállítás 16 órakor a Keresztény Múzeumban. Részletek itt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.